Luk

Pogba afviser kontraktsnak: Ingen bud endnu

| EM | 9 kommentarer

Infoboks

Ungarn - Frankrig
EM Gruppe F (19/06)
Oddset 11,00 5,20 1,32
bet365 11,00 5,25 1,30

Paul Pogba afviser, at han har snakket forlængelse med Manchester United, da der ikke har været et konkret tilbud på bordet. 

Paul Pogba har blot et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Manchester United, men franskmandens fremtid er endnu ikke faldt på plads.

Pogba afviser dog også, at han har haft nogen samtaler med United om en mulig forlængelse, da der ikke har været et bud fra klubben på bordet endnu, og det er heller ikke noget, som han vil spekulere over nu.

Han har nemlig sit fulde fokus på EM-slutrunden med Frankrig, og derfor må hans agent tage sig af alt andet.

Det fortæller Pogba til RMC Sport.

- Jeg har et år tilbage af min kontrakt, det ved alle. Der har ikke været nogen konkrete tilbud endnu. Vi sluttede sæsonens af, som jeg sagde, var der en Europa League-finale, og efterfølgende skulle vi afslutte vores ferie.

- Vi har ikke talt. Jeg er stadig i Manchester United. Det eneste, som jeg tænker på nu, er EM. Jeg har lidt mere erfaring nu end tidligere. Jeg vil virkelig bare fokusere på nutiden, og nutiden er EM-slutrunden.

- Alle forskellige ting om klubben, når der er turneringer som denne, forsøger jeg at undgå. Det er derfor, at jeg har en agent, og han tager sig af alt, udtaler Paul Pogba.

28-årige Paul Pogba spillede i denne sæson 26 Premier League-kampe for Manchester United, hvor det blev til tre mål og fem assists.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 17. juni