Luk

Pogba bankede United til tops på ny

| Premier League | 29 kommentarer

Infoboks

Fulham - Manchester United 1-2
Premier League
5' 1-0 Ademola Lookman
21' 1-1 Edinson Cavani
65' 1-2 Paul Pogba

Paul Pogba scorede det afgørende mål, da Manchester United onsdag slog Joachim Andersens Fulham med 2-1 og dermed hoppede tilbage på førstepladsen i Premier League.

Inden Manchester Uniteds udekamp mod Fulham var Manchester City og Leicester foran De Røde Djævle i tabellen, men det ville en sejr til Ole Gunnar Solskjærs mandskab lave om på.

United fik dog en decideret mareridtsstart, da Fulham efter blot fem minutter tog føringen.

Efter en simpel, lang aflevering var Ademola Lookman pludselig alene igennem, og angriberen passerede David De Gea med en flad afslutning i det lange hjørne og sendte dermed Fulham på 1-0.

United tiltvang sig langsomt initiativet, og efter 21 minutter var Bruno Fernandes uhyre tæt på, men måtte se sin afslutning ramme stolpen.

Sekunder senere tabte Fulham-keeper Alphonse Areola dog et indlæg fra venstre side, og da Edinson Cavani var lynhurtig over den løse bold, stod der 1-1 på måltavlen.

United skabte yderligere et par chancer i første halvleg, men både Harry Maguire og Anthony Martial manglede den sidste kvalitet i deres hovedstødsforsøg.

Derfor stod der 1-1 på måltavlen, da de sidste 45 minutter blev fløjtet i gang på Craven Cottage.

Syv minutter inde i anden halvleg var Fulham nærgående med en fin afslutning fra Ademola Lookman, men David De Gea var på plads i United-målet.

I stedet for at hjemmeholdet kom foran, skete det efter 65 minutter for udeholdet.

Paul Pogba tog et træk ind i banen og huggede til kuglen fra kanten af feltet, og franskmandens glimrende afslutning strøg direkte i kassen ved fjerneste stang, 2-1 til United.

Momenter senere burde Edinson Cavani have stanget Manchester United på 3-1, men præcisionen svigtede for den rutinerede frontløber.

Fulham pressede på i jagten på en sen udligning og skabte et par gode muligheder, men United-defensiven holdt stand og kørte den vigtige 2-1-sejr i hus.

Således topper Solskjær og co. Premier League med to point ned til Manchester City og Leicester. City har en kamp i hånden i forhold til United.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 2. marts