Luk

Pogba nedtoner fransk angriber-konflikt

| EM | 1 kommentar

Infoboks

Frankrig - Tyskland
EM Gruppe F (15/06)
YouBet 3,20 3,20 2,50
Oddset 2,70 3,20 2,80
bet365 2,62 3,20 2,75

Paul Pogba fortæller, at der ikke er nogen spændinger mellem Kylian Mbappé og Olivier Giroud, som det ellers har været berettet i franske medier.

Franske L'Equipe har i denne uge berettet om spændinger mellem de to franske offensivspillere Kylian Mbappé og Olivier Giroud efter tirsdagens sejr over Bulgarien.

Giroud fortalte efter kampen, at han savnede at få bolden i et par situationer, og det skulle Mbappé ikke have taget synderligt pænt.

Men spørger man den franske stjerne Paul Pogba, så er der ikke noget i den historie.

- Spændinger? De eneste spændinger er i ryggen og i benene, og det har vi fysioterapeuter til, indledte Manchester United-franskmanden ifølge RMC Sport og fortsatte så:

- Ærligt talt, så er jeg inde i det, og der er ikke noget. Der har hele tiden været en rigtig god stemning blandt alle. Og lad os gå direkte til emnet - der er intet mellem Olivier og Mbappé. På ingen måde.

- Jeg tror, at det, der blev sagt, nok er kommet dårligt ud. Kylian har sine kvaliteter, han kan score og lave en masse oplæg, og det gør han. Han spiller for holdet, selv om jeg altid siger til ham, at det ville være godt, hvis han forsvarede lidt mere.

Pogba, Mbappé, Giroud og resten af det franske landshold åbner EM med en storkamp på tirsdag, når Tyskland venter.


Af Jonas Dalgård
Søndag 13. juni