LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Pogba og Shaw sikrede United åbningssejr

| Premier League | 51 kommentarer
Pogba og Shaw sikrede United åbningssejr
Foto: Getty Images
Manchester United vandt sæsonpremieren med 2-1 over Leicester fredag aften på mål af Paul Pogba og Luke Shaw. Jamie Vardy reducerede i overtiden. 

Premier League blev fredag aften sparket i gang i Manchester, hvor Leicester med Kasper Schmeichel var på besøg hos Manchester United. 

Til opgøret stillede Jose Mourinho op med nyindkøbte Fred på midtbanen, ligesom der var comeback til Luke Shaw på venstrebacken. I front havde United Marcus Rashford, der var flankeret af Alexis Sanchez og Juan Mata. 

Leicester havde som vanligt Kasper Schmeichel på kassen, mens den tidligere FCK'er Daniel Amartey var at finde på højrebacken, og han skulle hurtigt komme i fokus i kampen. 

Efter 75 sekunder tog Amartey nemlig hånden til hjælp i Leicester-feltet, og derfor kunne Poul Pogba sparke Manchester United i front på et straffespark. Schmeichel gik til den rigtige side, men afslutningen sad for højt til at forhindre den i at gå i nettet. 

Midtvejs i første halvleg havde Leicesters nye mand James Maddison en fin afslutningsmulighed og afslutningen var egentlig også god, men David De Gea diskede op med en fremragende redning i situationen. 

Til sidst i første halvleg gik Luke Shaw ind i banen fra sin venstreback, men desværre for United var bolden foran englænderens højreben, og derfor savnede afslutningen saft og kraft. 

Der kom ikke flere scoringer i første halvleg, og derfor gik United til pause med en 1-0-føring i bagagen. 

Efter en times spil var United nærgående efter en kontrasituation, hvor Sanchez fik spillet Juan Mata fri, men spanierens afslutning sneg sig forbi den ene opstander. 

Med et kvarter igen var Leicester uhyre tæt på en udligning, da indskiftede Jamie Vardy pressede Luke Shaw, stjal bolden og sendte den ind til Demarai Gray, men endnu en gang var De Gea hurtig på stregen og fik afvist. 

Få momenter senere var indskiftede Lukaku tæt på at lukke kampen, men en fantastisk redning fra Schmeichel forhindrede den store belgier i at komme på måltavlen. 

Efter 83 minutter kunne hovedparten af tilskuerne på Old Trafford dog bryde ud i jubel, da Luke Shaw brød igennem i venstre side og med en fin afslutning noterede sig for sin første scoring i Premier League nogensinde. 2-0 til Manchester United. 

Jamie Vardy, der torsdag forlængede sin aftale med Leicester, kom på scoringstavlen i kampens 92. minut, da en afslutning ramte stolpen, og englænderen var først over returbolden og nikkede bolden i nettet bag en chanceløs De Gea. 

Leicester fik dog aldrig helt kontakt til hjemmeholdet, og derfor vandt United en 2-1-sejr i sæsonpremieren, selvom det bestemt ikke så overbevisende ud fra Mourinhos tropper hele vejen igennem. 

Uniteds næste opgave i Premier League er en udekamp mod Brighton. 


Stream Leicester – Crystal Palace på Eurosport Player
Advertisement

Af Martin Schmidt

51 kommentarer

AHUJ 20:55          
Sikker sejr.
Det kan argumenteres.
_____

Ikke videre imponerende kamp af United, men de får tre point alligevel.
elly_bb 20:56          
En helt anden kamp, hvis vi havde haft VAR og derigennem et rødt kort til Fred og straffe til Leicester.
Første kamp i sæsonen, så alt for tidligt, at svine et sløvt manU hold til. De kommer helt sikkert op i gear, så kan være godt tilfredse med tre point i en sløv sløv forestilling.

Har aldrig forstået, at man som træner kan give anførertjansen til en spiller af Pogbas type. Prøver ikke at tage noget fra ham som spiller, mener blot en anfører skal kunne bidrage med ro og motivation.
haraltidret 20:56          
Leicester var klart det bedste hold i store dele af kampen og havde klart fortjent at få point med fra Old Trafford. United var decideret ringe i de første 60 min af kampen.
Cantona07 20:57          
Mølby: "United fik ikke rigtigt lukket kampene sidste sæson. Det havde de problemer med"

Niels Christian Frederiksen kort tid efter: "En sjov statistik fra sidste sæson - i de 21 kampe United kom foran vandt de alle 21".

Hmm...

Han anstrenger sig virkelig Mølby for at gøre alt om United negativt.
LaPioche 21:02          
Har aldrig forstået, at man som træner kan give anførertjansen til en spiller af Pogbas type. Prøver ikke at tage noget fra ham som spiller, mener blot en anfører skal kunne bidrage med ro og motivation.
Alle har nævnt ham som den store leder og motivator i det franske omklædningsrum under VM. Hvis holdkammeraterne nævner ham som en ledertype, er det så ikke dét for denne omgang?
Cantona07 21:02          
En helt anden kamp, hvis vi havde haft VAR og derigennem et rødt kort til Fred og straffe til Leicester.
Hvilken situation var det? Det er gået min næse fuldstændig forbi.
Toggle 21:04          
En helt anden kamp, hvis vi havde haft VAR og derigennem et rødt kort til Fred og straffe til Leicester.
Men det har vi ikke. I øvrigt så blev united også snydt for et straffespark i 2. halvleg ved afslutningen til mata.

Sikke mange scouser fans herinde i aften. I er jo en katastrofe hvis i ikke bliver engelske mestre i denne sæson. Vi skal jo være heldige bare at ende i top 4 - husk nu det
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar