Luk

Pogon-træner forstår skuffet Duncan

| Ekstraklasa | 10 kommentarer
Pogon-træner forstår skuffet Duncan
Foto: Getty Images

Infoboks

Pogon Szczecin - Cracovia
Ekstraklasa (06/06)
bet365 2,55 3,25 2,75
NordicBet 2,55 3,05 2,80
Oddset 2,50 3,00 2,70
YouBet 2,55 3,00 2,70

Morten Duncan Rasmussen er røget helt ud af holdet i Pogon, og cheftræner Kosta Runjaic forstår, at danskeren er skuffet.

Morten Duncan Rasmussen skiftede i vinterens transfervindue AGF ud med polske Pogon, men den 33-årige angriber har ikke for alvor fået tillid i klubben.

Fire kampe fra start er det blot blevet til i alt, og han har indtaget bænken i tre af de seneste fire kampe. Senest spillede han for reserverne i weekenden, og cheftræner Kosta Runjaic forstår, at angriberen er skuffet.

- Alle spillere, der ikke spiller fuldtid, er på en eller anden måde skuffede. Det samme gælder Duncan, men der er også spillere, der spiller endnu mindre. Det er en del af professionen. Duncan er professionel, og det er han også i forhold til træning og kampe, siger Kosta Runjaic ifølge klubbens Twitter-profil.

- Det er tydeligt, at Duncan gerne vil spille mere, men det handler om holdet. Vi har truffet nogle gode beslutninger på det seneste. Kommunikationen mellem mig og spillerne er god. Han spillede for reserverne forleden, og det har vi talt om.

Pogon ligger nummer fire i det polske nedrykningsspil - med ni point ned til stregen. Der resterer fire kampe.


Af Sara Margren
Tirsdag 2. juni
Mandag 1. juni