Luk

Pohl: Fantastisk Bo H. fik mig til at smile

| 3F Superliga | 15 kommentarer
Pohl: Fantastisk Bo H. fik mig til at smile
Foto: Groningen

Infoboks

Randers FC - AC Horsens
Superligaen Grundspil (23/09)
bet365 1,85 3,60 4,00
NordicBet 1,85 3,65 4,15
Oddset 1,90 3,45 4,30

Bo Henriksen gav Jannik Pohl en god følelse, og derfor valgte den tidligere angriber at komme hjem til AC Horsens, hvor han håber at bygge fysikken op igen efter en lang skade.

Et år efter udrejse er den tidligere AaB-angriber vendt hjem til dansk fodbold, hvor han indtil minimum årsskiftet skal tørne ud for AC Horsens.

Her skal han forsøge at finde melodien efter en lang halvsæson, hvor en skade holdt ham ude af spillet i sin hollandske gruppe Groningen.

Handlen med Horsens faldt på plads på sidste spilledag, og det var den perfekte løsning for Pohl.

- Det endte med det, jeg søgte allerede i starten af vinduet. Jeg skulle finde et sted, hvor jeg kan bygge mig op, siger Jannik Pohl og fortæller, at han havde muligheder på højere hylder i Danmark og udlandet.

- AC Horsens er det rette miljø, og der er de rette mennesker, og det har været vigtigt for mig, siger Jannik Pohl.

Bo Henriksen er fantastisk
Særlig manager Bo Henriksen har givet Jannik Pohl et rigtig godt indtryk.

- Det er efterhånden længe siden, jeg talte med Bo i telefonen. Jeg sagde til ham, at jeg gerne ville se transfervinduet an, før jeg traf en beslutning.

- Til sidst tog vi en snak igen, og Bo er jo helt fantastisk i forhold til at snakke med mennesker. Det vækkede nogle følelser i mig, og da jeg lagde røret på, smilede jeg og tænkte, at det måske slet ikke ville være så dumt at tage til Horsens, for det er det, jeg har brug for nu, siger Jannik Pohl.

Han fik allerede onsdag debut for AC Horsens, da han startede inde og fik fuld tid i pokalkampen mod københavnerklubben BK Union.

- Det var godt. Det var helt perfekt, at jeg kunne få nogle minutter i benene. Jeg havde fået lidt spilletid i en reservekamp i Groningen, men når man har været ude med en skade i næsten et halvt år, så er det altid godt med minutter.

- Jeg skal stadig passe lidt på bentøjet, men det var perfekt at komme ind og få en følelse af, hvor min krop er, siger Jannik Pohl.

Vant til VAR
Han blev ifølge Horsens Folkeblad snydt for et straffespark tidligt i kampen og havde ellers fine muligheder – straffesparket er han selv lidt i tvivl om.

- Jeg blev ramt, og jeg er jo blevet vant til at spille med VAR i Holland, så når man bliver rørt, så lægger man sig jo ned. Det skal man ikke gøre her – det nytter jo ikke noget, siger Pohl, som altså fik Horsens-debut på en kunstgræsbane i det nordvestlige København.

- Jeg synes, jeg spillede en helt udmærket kamp. Jeg var med i mange farlige situationer. Det var selvfølgelig en modstander fra en lavere hylde, men det var fint i forhold til at mærke, hvordan det er at spille kamp igen, siger han.

Han fortæller desuden, at han allerede nu kunne mærke, at han er en smule længere fremme, end han havde turdet håbe på.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 16. september