Luk

Pohl forlader Horsens: Vil prøve noget nyt

| NordicBet Liga | 17 kommentarer

Infoboks

Jannik Pohl fortæller til bold.dk, at han og AC Horsens går hver til sit til vinter. Klubben var ellers interesseret i at forlænge, men Pohl vil gerne prøve noget nyt.

25-årige Jannik Pohl har kontraktudløb i AC Horsens til nytår, og parterne forlænger ikke samarbejdet.

1. divisionsklubben rettede ellers henvendelse angående en forlængelse tidligere på efteråret, men Pohl ønskede at holde mulighederne åbne, og nu er der truffet beslutning om, at han forlader Horsens.

Det fortæller Pohl til bold.dk.

- For halvanden måneds tid siden kom Horsens og hørte, om jeg havde lyst til at forlænge, og det var jeg selvfølgelig glad for, men jeg ville stadig gerne se tiden an. Desværre har jeg været skadet meget i Horsens, men jeg har også været der i lang tid, og jeg har længe haft en idé om, at jeg ville se, om der var muligheder for at komme videre til vinter.

- Jeg har egentlig været rigtig glad for at være i Horsens, men det er også blevet et noget andet hold, og vi er rykket ned, så jeg har tænkt, at det kunne være sjovt at prøve noget nyt.

- Efter kontraktsnakken har det været lidt et træls forløb, hvor der har været nogle små uenigheder om forskellige ting, men sådan er det, siger Jannik Pohl, som ikke vil uddybe, hvad uenighederne går ud på.

Bedste step nogensinde

Angriberen kom til AC Horsens fra hollandske Groningen i september 2019, og selvom en stor del af tiden har været plaget af skader, ser han generelt tilbage på en god tid i klubben.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Horsens, og det er det bedste step, jeg nogensinde har taget, da jeg kom hertil fra Holland dengang, selvom der var andre muligheder. 

- Det har jeg aldrig nogensinde fortrudt, for jeg har været rigtig glad, men nu er det tid til at prøve noget nyt, siger Pohl.

Sidste sæson blev især påvirket af skader, men Jannik Pohl har sidenhen set en specialist og har fået bugt med skadesproblemerne.

- Jeg stod der i sommer og var lige begyndt at komme tilbage efter en lang skade og vidste, at jeg nok skulle bruge det næste halve år på stille og roligt at få kroppen helt i gang igen. Det er heldigvis lykkedes, og det er rigtig dejligt.

Lukker ingen døre

Selvom det står klart, at han forlader AC Horsens, har Jannik Pohl ingen afklaring på, hvad fremtiden så byder på.

- Jeg har ikke prøvet at være kontraktfri før, så det bliver også spændende, og så må vi se, hvad der dukker op. Selvom jeg har været i gamet i en del år, er jeg stadig kun 25, så hvis jeg passer ordentligt på min krop har jeg jo stadigvæk ti år tilbage på højt niveau. Derfor er det næste skridt også rigtig vigtigt, siger angriberen, som føler sig i rigtig god form.

- Det har været et fint halvår for mig, hvor jeg har fået scoret i de pokalkampe, hvor jeg fik lov at starte inde. Jeg har fundet løsningen på mit skadeshelvede, og jeg håber, jeg kan finde det, der giver den helt rigtige mavefornemmelse.

- Jeg har jo et højt topniveau, og kroppen har vist sig at holde i lang tid nu. Jeg føler mig rigtig fit, så jeg er meget optimistisk, siger Jannik Pohl til bold.dk.

I denne sæson har Jannik Pohl fået 248 minutter i 1. division uden scoringer til følge, mens det i Sydbank Pokalen er blevet til to kasser og tre oplæg fordelt på tre kampe.


Af Martin Schmidt
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december