Luk

Pokaldrømmen lever for Randers efter storsejr

| Sydbank Pokalen | 7 kommentarer

Infoboks

Middelfart - Randers FC 0-4
Sydbank Pokalen
22' 0-1 Oliver Bundgaard Kristensen
61' 0-2 Tosin Kehinde
66' 0-3 Jakob Ankersen
75' 0-4 Stephen Odey

Randers FC spillede sig onsdag videre i Sydbank Pokalen, da de sikrede sig en sejr på 4-0 over Middelfart fra 2. division. Her blev Vincent Onovo noteret for en spøjst assist.

Onsdag skulle Randers FC også i kamp i Sydbank Pokalen, da de var taget til Fyn for at møde 2. division-mandskabet fra Middelfart.

Her havde cheftræner Thomas Thomasberg blandt andet valgt at give debut til Andreas Søndergaard, som dermed fik sin første kamp for kronjyderne, efter han kom til klubben på en lejeaftale fra Wolverhampton. 

Det var dog hans kollega nede i den anden ende, som først fik noget at se til. Randers skulle nemlig få den første store mulighed, da Simon Tibbling blev spillet fri efter syv minutter. 

Her blev der slået en bold ind i feltet, som svenskeren satte indersiden på, men Casper Radza hev en akrobatisk redning frem og afviste Randers-forsøget.

Middelfart var dog godt med i opgøret, hvor de fik sat flere flotte angreb sammen i startfasen. Her fik Martin Conley blandt andet en mulighed efter små ti minutter, da han var først over en løs bolden uden for feltet, men Middelfart-spilleren havde ikke held med sit forsøg.

Spøjst assist fra Onovo

Hjemmeholdet gjorde en god figur, men efter 21 minutter gik den ikke længere. Her lagde Randers nemlig et tung pres, hvor bolden til sidst endte for fødderne af Vincent Onovo. 

Han valgte dog at sparke et kæmpe hul i luften, men i samme bevægelse sendte han bolden tilfældigt videre med hælen til Oliver Bundgaard.

Her kunne Bundgaard så sparke til bolden, som fløj langs jorden ind i netmaskerne til 1-0, og så havde gæsterne fra Randers taget føringen.

Tobias Klysner viste også sin indre Lionel Messi frem, da han efterfølgende satte en omstilling i gang efter et hjørnespark til Middelfart. 

Her drev Randers-spilleren selv bolden hele vejen ned til den anden ende, hvor han snød den ene modspiller efter den anden, men han manglede dog skarpheden, da han sendte sit skud langt over mål.

Kort tid før pausen fik Middelfart dog en kæmpe mulighed for at komme tilbage i kampen, da Andre Bjerregaard blev sendt i dybden. 

Her havde han nemlig frit løb ned mod Søndergaard, men Bjerregaard fik overplaceret sit skud tæt under mål, som i stedet røg forbi Randers-målet til stor ærgrelse for de fremmødte i Middelfart, og derfor var pausestillingen 1-0 til Randers.

Randers kan drømme videre

Randers kom bedst ud til anden halvleg, og efter to minutter havde de allerede sendt bolden på stolpen. Her smed Tibbling en høj bold ind i boksen, som indskiftede Filip Bundgaard fik sat panden på, og så var Middelfart i den grad blevet advaret.

Der gik dog ikke lang tid, før Randers havde gjort det til 2-0. Efter 61 minutter blev Tosin Kehinde nemlig sendt i dybden, hvor han kunne drive bolden frem mod feltet. Conley kunne i denne situation ikke følge med, og han fik derfor nedlagt Randers-spilleren i boksen.

Kehinde tog sig selv af forsøget for pletten, og han smaskede bolden ind midt i målet uden chance for Radza på stregen. 

Nu var de godt på vej videre, og 25 minutter før tid satte Randers så det sidste søm i kisten og slukkede Middelfarts pokaldrøm. 

Her imponerede Filip Bundgaard med et flot træk mod baglinjen, hvor han efterfølgende kunne spille Jakob Ankersen helt fri inde foran mål, og så var Randers foran med 3-0.

Nu havde Middelfart store problemer med at følge med, da 3F Superliga-mandskabet satte fart på og gjorde det til 4-0. Her kunne Stephen Odey drive gæk med Jonas Skytte i feltet, inden han flot smed bolden over i modsatte side af målet efter 75 minutter.

Der kom ikke flere scoringer i opgøret, og dermed kan Randers fortsat drømme om en ny pokaltriumf til klubben, efter de satte Middelfart på plads med en 4-0-sejr i Sydbank Pokalen.


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

Gentile 16:52          
Stor kamp af Oliver Bundgaard og Kopplin.
fig 16:57          
fedt at rfc stiller i noget nær stærkeste opstilling, det er så dumt at at undervurdere modstanderne i pokalturneringen, så mega ros herfra - især med det ret hårde program med mmge kampe for tiden
middelfart spillede en rigtig god første halvleg og havde rfc sparet for mange profiler kunne de godt have fået problemer
i anden halvleg køres middelfart over
bundgaard brødrene er vilde, glæder mig til de begge kommer på måltavlen i en kamp, det var virkelig tæt på idag, fantastisk hovedstød der havde fortjent bedre
RFC-Kronjylland 17:07          
Super. Mht. stærkeste opstilling osv., så tror jeg mere din opfattelse er et udtryk for, hvor stærk truppen reelt er. Der er jo roteret så rigeligt i dagens pokalkamp ift. weekenden, i torsdags mv.

Jeg ved snart ikke, hvad der egentlig er stærkeste opstilling?
bruger 173808 17:34          
Randers har overrasket mig meget, i gør det godt. Hilsen en AaB fan.
NyKronjylland 19:43          
Der er faktisk roteret 8 mand ift startopstillingen mod AGF. Så vel ikke helt stærkeste opstilling ;) Men bestemt stadig et slagkraftigt hold.
Lassenftw 06:00          
Randers er dark horse til at vinde the double i denne sæson.
Tejs 12:14          
Lasseftw: Den må være helt sort den hest…
Torsdag 2. december