Luk

Luk

Pokalmirakel mister profil: Skal til Grønland

| Aalborg Freja | 0 kommentarer

Infoboks

Aalborg Freja, der vandt 100.000 kroner for at være det seriehold, der kom længst i pokalturneringen, må sige farvel til profilen Jonathan Madsen, da han rejser til Grønland i forbindelse med sit arbejde.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder. 

Aalborg Freja havde et nærmest unikt efterår.

Den nordjyske Serie 1-klub leverede pokalmiraklet ved at komme længst i Sydbank Pokalen af alle seriehold. Det gav en pengepræmie på 100.000 kroner, og så fik serieklubben også en kæmpe kamp mod Brøndby på Aalborg Portland Park i ottendedelsfinalen.

Serie 1-mandskabet må dog vinke farvel til en af de store profiler i form af 24-årige Jonathan Madsen. Han rejser nemlig til Grønland, da angriberen har fået en god arbejdsmulighed, fortæller Madsen til LigaBold.dk.

- Jeg arbejder som speditør ved Blue Water, og så har jeg fået muligheden for at komme derop, siger Jonathan Madsen til LigaBold.dk og tilføjer:

- Det er noget, som vi har talt om i alt den tid, som jeg har været ansat. Efter jeg blev udlært i 2020, så snakkede vi lidt mere om det, og så passer det bare godt med, at min kæreste bliver færdig til sommer, så det er egentlig årsagen.

Han vil gerne spille fodbold i den næststørste by Sisimiut, hvor Jonathan Madsen skal bo. Madsen håber, at han falder godt til, selvom det nok kræver en tilvænningsperiode.

- Jeg vil gerne spille fodbold derop, men det er ikke det samme omfang.

- Jeg tager det lidt, som det kommer, da det arbejdsmæssige er i første række, og så må vi se, hvor meget fritid der er til at spille bold, men jeg forventer at spille lidt.

Angriberen kom til Aalborg Freja i 2018, og selvom han glæder sig til at komme til Grønland, så er han ærgerlig over at skulle forlade den nordjyske serieklub.

- Det er noget af det, som der er træls ved at flytte fra Aalborg, da det er en god klub, og jeg har været glad for at være der, så det er helt sikkert en af de ting, som jeg kommer til at savne, siger Jonathan Madsen til LigaBold.dk.

Jonathan Madsen og kæresten rejser til Grønland i midten af april.

Før Madsen drog til Aalborg Freja, var han i Alhedens IF, der er beliggende syd for Viborg.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Søndag 22. maj
Lørdag 21. maj