Luk

Pokalsensation udeblev: BIF klarede skærene

| Sydbank Pokalen | 27 kommentarer

Infoboks

Aalborg Freja - Brøndby IF 0-3
Sydbank Pokalen
16' 0-1 Andrija Pavlovic
52' 0-2 Jagvir Singh Sidhu
65' 0-3 Oskar Fallenius

Serie 1-mandskabet Aalborg Freja kæmpede bravt, men Brøndby IF spillede sig alligevel videre i Sydbank Pokalen med en 3-0-sejr på Aalborg Portland Park. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Aalborg Portland Park (LigaBold.dk): Allerede fra klokken 15 var stemningen sitrende i fanzonen ved Frejaparken, lige over 400 meter fra Aalborg Portland Park, hvor torsdagens opgør i Sydbank Pokalen mellem Serie 1-mandskabet Aalborg Freja og 3F Superliga-holdet Brøndby IF i fjerde runde, også kaldet ottendedelsfinalen, skulle finde sted.

Få minutter før klokken 18 blev der skudt fyrværkeri af i Aalborg Frejas farver, da hjemmeholdets spillere gik på banen.

Klokken 18 lød startskuddet så til en kæmpe kamp for Aalborg Freja, og det var kulminationen på mange timers forberedelse og en fremragende pokalturnering for Serie 1-klubben. Frejas fans var mødt talstærkt op, mens der også var pænt besøgt af Brøndby-fans.

Brøndby IF havde til opgøret valgt at lade nogle profiler hvile blandt andre Mikael Uhre, Andreas Maxsø og Simon Hedlund, og det gav mulighed for nogle af Brøndbys reserver til at vise sig frem. Jens Martin Gammelby, Andrija Pavlovic og Jagvir Singh Sidhu var nogle af Niels Frederiksens foretrukne fra start af.

Aalborg Freja stillede op så stærkt som muligt med målmand og anfører Simon Gasberg som sidste skanse, mens Aalborg Freja-topscorer Alexander Staffe skulle forsøge at tage fusen på Brøndby. Dog manglede Aalborg Frejas Mikkel Rømer, der var ude med en skade.

Aalborg Freja fik en fornuftig start på opgøret de første par minutter, men Brøndby havde bolden mest i kampens indledning. Oscar Fallenius udfordrede Aalborg Frejas forsvar med finurlige driblinger, men mandskabet stod godt i forsvaret.

Efter syv minutters spil steg Andrija Pavlovic til vejrs efter et Brøndby-indlæg, og her måtte Simon Gasberg i Aalborg Freja-målet diske op med en god redning.

Da kampuret rundede ti minutter, var Aalborg Freja stadig med i kampen, da der stod 0-0.

I det 11. minut gik Blas Riveros til baglinjen, og han sendte et indlæg ind i boksen. Her måtte hjemmeholdets forsvar give et hjørnespark. Brøndby nærmede sig Frejas mål og fik flere hjørnespark, men ind kom bolden ikke det første kvarter.

Den gik dog ikke længere for Aalborg Freja efter 16 minutter.

Blas Riveros sendte et præcist indlæg ind i hovedet på Pavlovic, og angriberen kunne sikkert sende bolden ind bag Gasberg til 1-0 for Brøndby.

Nu skulle Aalborg Freja forsøge at holde stand, men Frederik Vingaard måtte indkassere en advarsel, da han bremsede et farligt Brøndby-angreb efter godt 20 minutter. Gammelby sparkede dog frisparket direkte i muren.

Aalborg Freja leverede en heroisk indsats den første halve time, men Brøndby pressede Serie 1-holdet i bund. Alexander Staffe var dog tæt på at snuppe bolden fra Anton Skipper, der havde givet ham nærmest frit mål, men Skipper reddede situationen.

Efter 28 minutter blev Arhe Dorsen sendt i dybden til stor jubel for Aalborg Frejas fans. Han sprintede mod mål, og han forsøgte sig at overliste Thomas Mikkelsen, men Serie 1-spilleren hamrede bolden højt ved siden af mål.

To minutter efter stod Dorsen helt fri i Brøndby-feltet, og han testede Brøndby-målmanden. Der blev dog dømt offside i situationen. Lige inden pausen sendte Singh bolden lige forbi Gasbergs mål med et fladt skud. Gasberg hev kort efter en stor redning op på Fallenius' skud, der var blevet spilet fri i Aalborg Frejas felt. Riveros ville også lege med tæt under Freja-målet, men Brøndby-spilleren tordnede bolden over kassen.

Serie 1-mandskabet leverede en stærk første halvleg, og Aalborg Freja kunne gå til pause med en 1-0-føring til Brøndby. Dermed var hjemmeholdet stadig godt med i kampen, efter en første halvleg var Brøndby ikke var prangende.

Brøndby udbyggede føring

Brøndby tilspillede sig anden halvlegs første chance, da Kevin Tshiembe bragede bolden afsted fra distancen, og her måtte Gasberg hive en fin redning op og give et hjørnepark. Der var stadig stor gejst at spore hos Aalborg Freja, og det var der også god grund til, da kampen stadig stod 1-0 til Brøndby.

Efter godt 50 minutter blev Staffe sendt godt i dybden, og han så, at Thomas Mikkelsen var langt ude af målet. Han tog chancen langt ude fra, men skuddet strøg langt forbi mål.

Det blev dog 2-0 til Brøndby efter 51 minutter. Singh sendte et præcist og fladt skud afsted lige uden for halvbuen, og det skud kunne Gasberg ikke nå, og dermed stod der 2-0 til 3F Superliga-mandskabet.

Herefter stod der Brøndby på det meste, og det var tæt på at blive 3-0 til Brøndby. Riveros blev spillet i dybden af Tshiembe. Han sendte bolden forbi Gasberg, men Aalborg Freja-forsvaret gav hjørnespark. Gammelby fik også testet Gasberg efter godt en times spil, og Aalborg Freja-anføreren diskede op med en fin redning.

Blas Riveros kom til skade kort efter, og han måtte lade sig udskifte. Han lå i længere tid bag Aalborg Frejas mål til behandling efterfølgende.

Simon Gasberg var redningsmanden for Aalborg Freja i anden halvleg. Fallenius blev spillet godt igennem, men Gasberg var i vejen.

I det 65. minut måtte Gasberg dog lade sig passere, da Fallenius var hurtig og driblede forbi den stormende målmand, og derfor stod der nu 3-0 til Brøndby. Fire minutter efter sparkede Peter Bjur bolden i Aalborg Frejas sidenet, og kræfterne så ud til at løbe mere og mere op med Serie 1-mandskabet.

Christian Cappis blev med 20 minutter igen pillet af Simon Gasberg, da amerikanerens skud blev læst af målmanden. Singh var tæt på at blive dobbelt målscorer fem minutter efter, men han måtte se sit skud gå lige forbi krydset.

Aalborg Freja kæmpede videre, men hjemmeholdet nåede ikke at komme på måltavlen.

Det hele endte med en 3-0-sejr til Brøndby over et godt fightende Aalborg Freja-mandskab, og dermed er Niels Frederiksens tropper klar til kvartfinalerne i Sydbank Pokalen.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen

27 kommentarer

A6 Allroad 19:53          
Så fik vi da bekræftet at B-truppen virkelig ikke er mere. Gå fodbold i angrebet, ukoncentreret, småligegyldigt spil. Flot kæmpet af Freja men det er for ringe en indsats af BIF. ØV.
fodboldfan85 19:54          
Synes nu ikke der er så meget at gøre mere. Så skulle det da være kynisme i feltet, men synes nu de spiller fint nok. Freja står jo med ni mand på sidste tredjedel og står godt i boksen.

Der er jo heller ikke mange relationer i dag og en lang række spillere som gerne ville spille sig igang.
Redbyheart 19:54          
Respekt Aalborg Freja.
KLB-ManU 19:54          
Puha, en pinlig indsats af Brøndby. De gad ikke spille fodbold de sidste 20 min og kunne ikke hele kampen.
Carstin 19:55          
Som Brøndby-fan, fedt at det blev til den pligt sejr vi havde forventet. Kæmpe kæmpe, jeg kan ikke sige det nok gange, Kæmpe cadeau til Aalborg Freja. Det var sgu en mandfolke indsats de lagde for dagen. Respekt herfra.
AaBager 19:56          
Flot kæmpet Freja. Var I ikke blevet snydt af den offside i starten, hvem ved så hvad der var sket? :-D

Fedt at se så mange tilskuere og en fanmarch som kunne gøre flere SL klubber misundelige. Det giver lidt ekstra mønter i kassen.

I øvrigt også ros til AaB, som havde stillet vagter og personale gratis til rådighed og ladet Freja få overskuddet. God stil!
Konsulenten 19:56          
Misvisende overskrift , klare man skærene har man haft røven i vandskorpen , det var ikke just tilfældet.

Imponerende af Tsimbe stadig på dette niveau laver ål ål ål for mange fejl

Ellers var det vist bare en dag på kontoret

Håber vi trækker Hvidovre eller Kolding :)
Mandag 6. december