Luk

Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik

| Bundesliga | 47 kommentarer

Infoboks

Dortmund - Bayer Leverkusen
Bundesliga (06/02)
Oddset 1,92 4,10 3,40
bet365 1,95 4,00 3,25

Dortmunds politi bekræfter, at man har sigtet Jude Bellingham, efter han henviste til dommerens matchfixing-dom efter kampen mod Bayern München.

Dortmund-talentet Jude Bellingham er kommet i voldsomt stormvejr efter sin udtalelse om dommeren i kampen mod Bayern München, og nu går politiet såmænd ind i sagen.

Dortmunds politi bekræfter over for tyske Sky, at man har rejst sigtelse mod 18-årige Bellingham for at insinuere matchfixing fra dommer Felix Zwayer i lørdagens kamp mod Bayern München.

Sky skriver, at der ventes en afklaring på, hvorvidt politiet går videre med en sag mod Bellingham, i løbet af et par dage.

Bellingham var voldsomt frustreret efter Dortmunds nederlag til Bayern München og sagde blandt andet om straffesparket:

- Det var bare en af mange kendelser i kampen, man kan kigge på. Du giver en dommer, som tidligere har været involveret i matchfixing, lov til at dømme den største kamp i Tyskland. Hvad forventer du?

Felix Zwayer blev i 2005 fundet skyldig i at have taget imod 300 euro for angiveligt at påvirke beslutninger til fordel for klubben Wuppertaler, hvilket kostede en karantæne på seks måneder.

Jude Bellingham er allerede i det tyske fodboldforbunds søgelys, hvor der kan vente en bøde eller en karantæne for sine kommentarer.


Af Sara Margren

47 kommentarer

Tagdetnuroligt 12:08          
Overreact much? Det er jo ikke løgn hvad han siger. Giv en matchfixing-dømt dommer fløjten, og hvad forventer man så af tanker efter så elendig dømt en kamp? Ikke at man forventer matchfixing, men det bliver jo snakken hver gang dommeren dømmer så ringe. Det er en helt valid pointe.
VikingStar 12:15          
Okeii... Nå begynner vel saken å ta avsted i litt vel mange retninger. Det skulle vel holde med en eventuell straff fra DFB her. Mon ikke Zwayer føler seg meget ærekrenket i denne sak og med henvisning til 2005 er det vel greit å gå litt roligere i dørene. Det gir vel mer mening om politiet faktisk undersøker om det har foregått matchfixing med historie i bakhånd.
Tioman 12:17          
Det er da fint klovnen har sin mening! Men hold dog mund…. Det er vist ikke hjernen der gør ham platfodet
DD12 12:18          
Forstår ikke hvordan en dom for matchfixing, især for dommere, ikke automatisk giver karantæne i sporten for livstid.
Alle Achtung 12:22          
Det er da fint klovnen har sin mening! Men hold dog mund…. Det er vist ikke hjernen der gør ham platfodet
Du kunne meget vel have fulgt dit eget råd her.
Martinovic 12:26          
Forstår ikke hvordan en dom for matchfixing, især for dommere, ikke automatisk giver karantæne i sporten for livstid.
Enig. Han skulle ikke have lov at dømme på professionelt igen.
alexmodk 12:41          
Verden er blevet så mærkelig tyndhudet og ekstrem på samme tid. Hvis man kan tåle at en dommer som tidligere har misbrugt sin stilling, igen kan dømme og når man generelt kan være tilgivende, så synes jeg det virker så tåbeligt at man så vil gøre så meget ud den udtalelse, som er sagt af en frustreret fyr på 18 år med adrenalin løbende i blodet.
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar