Luk

Politisk flertal vil have flere tilskuere på stadion

| Danmark | 6 kommentarer

Infoboks

Et politisk flertal uden om regeringen vil have flere tilskuere på de danske Superliga-stadions. Det står klart efter mandagens forhandlinger.

Regeringen og Folketingets partier har mandag eftermiddag drøftet muligheden for at få flere tilskuere på de danske Superliga-stadions.

Mandag aften står det klart, at der tegner sig et flertal uden om regeringen, som er med på at give grønt lys til flere tilskuere på stadion.

Det Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti, Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige udgør ifølge Ekstra Bladet flertallet uden om regeringen.

- Jeg forventer, at ministeren (Joy Mogensen, red.).  vender tilbage til os for at lytte til vores synspunkter og finde en løsning. Situationen er den lige nu, at hun har et flertal imod sig. Og det er normalt aldrig det bedste udgangspunkt, siger Det Radikale Venstres idrætsordfører, Jens Rohde, til Ekstra Bladet.

Regeringen vil sammen med SF og Enhedslisten i stedet mødes igen 20. august for at diskutere, hvorvidt der kan åbnes mere op for tilskuere på stadion.


Af Sara Margren
Søndag 12. juli
Lørdag 11. juli