Luk

Politiskolen kalder: Vendelbo stopper i SIK

| 1. Division | 1 kommentar

Infoboks

Fremad Amager - Skive IK
1. division (14/02)
Oddset 1,55 3,90 5,20

Mikkel Vendelbo ophæver sin kontrakt i Skive, hvilket blandt andet skyldes, at han har fået mulighed for at komme ind på politiskolen.

I sommer forlængede Skive IK og Mikkel Vendelbo samarbejdet med et år, men parterne er nu nået til enighed om at stoppe det før tid.

Skive-sportschef Rasmus Brandhof fortæller, at 33-årige Vendelbo har fået mulighed for at komme ind til politiet, hvilket er medvirkende til beslutningen om at ophæve kontrakten.

- Det er med smertende hjerte, at vi siger farvel til Mikkel Vendelbo, som har været en meget vellidt person i klubben de sidste halvandet år. Mikkel har været topprofessionel og har haft en stor sult på at hjælpe klubben på bedste vis.

- Desværre har Mikkel været ramt af skader det sidste stykke tid, som han dog var på vej tilbage fra, men det kombineret med at Mikkel har fået en enestående mulighed for at komme ind på politiskolen pr. 01.02.21, har gjort, at vi nu er enig om at stoppe samarbejdet.

- Mikkel kan heldigvis kigge tilbage på en flot og lang karriere, som bragt ham omkring både tysk og norsk fodbold, samt en masse kampe i den bedste danske række. Vi takker Mikkel for tiden i den gul/blå trøje og ønsker ham og hans familie alt det bedste fremover, siger Rasmus Brandhof.

Mikkel Vendelbo med fortid i Esbjerg, norske Hønefoss, tyske Holstein Kiel og Silkeborg har været i Skive siden sommeren 2019.


Af Martin Schmidt
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar