Luk

Populære AaB: Trøjesalg steget 500 procent

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Infoboks

AaB - Viborg FF
Superligaen Grundspil (25/10)
Bet25 1,83 3,80 4,20
Oddset 1,75 3,85 4,70
bet365 1,72 3,75 4,75

AaB har vind i sejlene for tiden, hvor en tredjeplads i 3F Superligaen, masser af folk på stadion og et eksplosivt trøjesalg giver smil på læben hos direktør Thomas Bælum. 

AaB slog i weekenden SønderjyskE med imponerende 4-0 og cementerede derfor tredjepladsen efter halvdelen af gruppespillet. 

Det var også godt økonomisk, da der uddeles tv-penge her, hvor ens placering i tabellen er en del af faktoren. 

Derudover var 8.085 tilskuere på stadion til storsejren mod SønderjyskE, og flere af dem bar formentligt den velkendte bolsjestribede AaB-trøje.

Nordjyderne er nemlig også godt kørende, når det gælder trøjesalg, fortæller administrerende direktør Thomas Bælum til Nordjyske. 

- På to måneder har vi solgt det samme antal trøjer, som vi normalt sælger på to sæsoner. Jeg har ikke de præcise tal, men rundt regnet har vi øget vores salg af AaB-trøjer med 500 procent, fortæller Thomas Bælum til Nordjyske. 

Han peger på resultaterne, at folk er tilbage på stadion samt trøjens kvalitet, når han skal vurdere, hvorfor salget er eksploderet. 

 


Af Andreas Roesen

23 kommentarer

brefsgaard 07:52          
Skriver mig på listen over fans der bare finder større træng til at støtte holdet når de rent faktisk levere varen. Husker tydeligt da ACH havde dur i den. Der blev dælme købt trøje og sæsonkort hver år. Da de så mistede en del underholdningsværdi forsvandt lysten til at kaste penge i et hul igen.
Chelsea93 08:01          
De er nået langt. Husker tydeligt den svære start under Cifuentes og alle ønskede hans hoved på et fad. De er nået langt, flot AaB!
DetSatmeDumtSkrevet 08:13          
@Chelsea93

Det var satme også op af bakke. Cifuentes har heldigvis tilpasset sig løbende og AaB, har trænet fase 1 til neglene falder af.
AaBager 08:27          
Stemningen på stadion har nærmest været bedre end nogensinde, der lokker også flere mennesker til. Men nu er håndboldsæsonen jo i gang, så mon ikke de kedelige bliver svære at lokke væk fra den varme hal resten af efteråret.
Snigskytten 08:39          
Man er vel ikk kedelig, blot fordi man foretrække håndbold over fodbold.?
Mitch Connor 08:40          
Det har kulmineret med landsholdssucces og en afsluttet pandemi. Folk har lyst til fællesskabet, og stemningen kan jeg ikke huske som bedre på stadion.
Champon 08:41          
Så mangler vi bare, at aktien også følger med op. Top 3, samt 4-0 sejr og aktien faldt mandag morgen.
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober