Luk

Porto-chef rister Pep: Jeg ville også være trist

| Champions League | 6 kommentarer

Infoboks

FC Porto - Manchester City 0-0
Champions League gruppe C

FC Porto-træner Sergio Conceicao giver Manchester City-manager Pep Guardiola svar på tiltale efter tirsdagens nullert i Champions League.

Manchester City og FC Porto spillede tirsdag 0-0 i Champions League, og efter kampen ytrede Pep Guardiola kritik af portugisernes tilgang til kampen.

- Vi angreb og spillede en god kamp, men FC Porto havde mange mand bag bolden. De havde nærmest hele tiden otte mand i feltet, lød det fra Guardiola.

FC Porto-træner Sergio Conceicao stak efterfølgende til Guardiola.

- Hvis jeg havde hans budget, hans spillere og stadig ikke formåede at vinde, ville jeg også være trist, siger Conceicao ifølge Record.

- Vi havde gode momenter i vores defensive organisering, men det var svært at komme fremad, som vi gerne ville, primært på grund af City, der gjorde det godt.

FC Porto er sikre på avancement fra gruppe C i Champions League efter 10 point for fem kampe.


Af Sara Margren

6 kommentarer

IQlight 20:30          
Sådan. Tag den Pep. Kig lidt indad og find på noget nyt, for sådan spiller de fleste hold mod din klub, som pga jeres budget/stjernehold altid vil være favoritter..og så er du jo verdens bedste træner tillige med. Fix det i stedet for at klynke
RickGrimes 20:51          
Sergio Conceicao > Pep
SW6 20:59          
Hvor er det dog pinligt når de store hold tuder over at de mindre ikke spiller som de gerne vil have dem til.
Ført Gasperini med en trup der er 10 gange mere værd end Fcm og nu pep der vel operere med et af de største budgetter i fodbolden overhovedet.
hyggebolden 21:51          
Han har jo helt ret den gode Pep i denne sag. Det handler ikke om han skal kigge indad, eller spille anderledes, han har helt ret i det han siger. Det er svært mod hold det spiller 8-1-1. Så intet i vejen med peps kommentar her. Fantastisk træner. Den bedste.
sacrabosco 08:39          
Nu følger jeg ikke just Porto, men de er vist ret store på den hjemlige scene - med et budget ift deres modstandere på city-niveau, hvis jeg ikke tager helt fejl. Mon ikke de mere end en gang selv har brokket sig over at de små spiller 8-1-1, "ikke vil spille bold", etc?
Fredag 22. januar