Luk

Porto-træner: Vi tager herfra frustrerede

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - FC Porto 0-0
Champions League gruppe B
90' 0-0 Chancel Mbemba

Portos træner Sergio Conceicao mente, at hans Porto-hold ville tage en smule frustrerede fra Madrid onsdag aften, og det er positivt, mener han.

Porto fik onsdag aften et flot uafgjort resultat mod Atletico Madrid på udebane i den første gruppekamp af Champions League.

Opgøret endte målløst og uden, at Porto var presset i bund, så efter kampen mente Portos træner Sergio Conceicao faktisk, at de tog fra Madrid en anelse frustrerede.

- Vi rejser herfra en smule frustrerede, men det betyder, at vi spillede godt, og at vi kunne have vundet, mener Conceicao, der synes, at holdet var godt indstillet til kampen og skabte de bedste chancer.

- Atletico Madrid er et hold, der bruger siderne meget, og vi havde brug for fart og god brug af tid og rytme. Jeg er glad for spillerne, fordi hvad vi planlagde, gjorde vi. De kom ikke til meget, jeg synes, at vi havde de bedste scoringschancer, vurderer den portugisiske træner.

Porto fik i slutningen af kampen også underkendt et mål for hånd på bolden, men det kunne træneren ikke kommentere på, da han ikke havde genset aktionen endnu. Til gengæld mente han ikke, at det røde kort til sidst i kampen mod Chancel Mbemba var korrekt.

Conceicao og Porto møder næste gang Liverpool på hjemmebane den 28. september, der slog AC Milan onsdag aften i en hæsblæsende 3-2-sejr.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 16. oktober