Luk

Portugiser og slovak nettede i Frankfurt-deler

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Köln - Eintracht Frankfurt 1-1
Bundesliga
45' 0-1 André Silva
52' 1-1 Ondrej Duda

Frankfurt kom foran på et VAR-straffe, men FC Köln udlignede til 1-1 i anden halvleg og sikrede pointdeling i søndagens første Bundesliga-kamp.

Eintracht Frankfurt var godt kørende op til landsholdspausen, hvor det blev til fuldt hus mod både Hertha Berlin og Hoffenheim for Adi Hütters mandskab.

Søndag eftermiddag var de på besøg i Köln, hvor en uskøn første halvleg rig på dueller og fejlafleveringer så ud til at skulle ende uden mål.

Da Frankfurts Daichi Kamada blev fældet i feltet i de sidste minutter af halvlegen, vakte det heller ikke umiddelbart dommer Sven Jablonskis opmærksomhed, men videodommerne så en forseelse.

De kaldte Jablonski ud til skærmen for at se Sebastiaan Bonauws tackling mod japaneren igen, og så omgjorde Jablonski sin beslutning og fløjtede for et forsinket straffespark.

Det omsatte Andre Silva til at sende Frankfurt til pause i front med 1-0. Men føringen holdt ikke længe for gæsterne.

Efter 52 minutter bragte slovakiske Ondrej Duda balance i regnskabsbøgerne, da han mødte et indlæg fra højre perfekt og sparkede Köln tilbage på omgangshøjde.

Selvom anden halvleg var mere begivenhedsrig end den første, blev det kampens sidste scoring, og de to mandskaber delte i porten.


Af Casper Baunsgaard
Tirsdag 28. september