Luk

Portugisere ekspederede Rosenborg ud af EL

| Europa League | 0 kommentarer

Rosenborg blev ekspederet ud af Europa League, da de torsdag aften tabte med 2-0 til portugisiske Sporting. Østrigske LASK Linz slog noget overraskende PSV Eindhoven med 4-1.

Rosenborg har haft en skidt resultatstime i Europa League-gruppespillet, og torsdag aften bød på en ny udfordring, da portugisiske Sporting CP kom på besøg.

På forhånd så det svært ud for nordmændene, idet holdet fra Lissabon førte pulje D inden opgøret.

Mike Jensen var vanen tro med fra start for Rosenborg, og han kunne se det norske hjemmehold komme noget ærgerligt fra land.

Sebastian Coates headede portugiserne i front efter 16 minutters spil, og derfra så Sporting sig ikke tilbage.

Syv minutter før pausefløjtet bragte Manchester United-emnet Bruno Fernandens gæsterne foran med to, da han bankede bolden op i netmaskerne fra nært hold.

Rosenborg var godt med i opgøret og sad mest på bolden, men de formåede ikke at omsætte spilovertaget til scoringer, og derfor måtte de forlade banen med et 2-0-nederlag.

Det betyder samtidig, at Rosenborg er ude af Europa League, da de efter fire kampe stadig ikke har formået at hente point.

I puljens andet opgør vandt østrigske LASK Linz ganske overraskende med hele 4-1 over PSV Eindhoven.

LASK Linz hopper derfor forbi hollænderne i tabellen og hopper op på andenpladsen, mens Sporting CP fører pulje D med ni point efter fire kampe.


Af Daniel Laursen
Fredag 22. november
Torsdag 21. november