LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Portugisisk specialist runder 11 oprykninger

| P.Ferreira | 3 kommentarer
Portugisisk specialist runder 11 oprykninger
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Pacos de Ferreira er rykket op i den bedste portugisiske række, og dermed når cheftræner Vitor Oliveira op på 11 oprykninger - heraf seks på syv år.

65-årige Vitor Oliveira har skabt lidt af en niche i portugisisk fodbold. Forleden sikrede han således Pacos de Ferreira en hurtig tilbagevenden til den bedste række.

Og det er 11. gang i Vitor Oliveiras trænerkarriere, at han fører et hold op i den bedste portugisiske række.

Første gang var i 1990/91, hvor han gjorde det med netop Pacos de Ferreira, og siden gentog han bedriften med Academica, Uniao de Leira, Belenenses og Leixoes i en periode fra 1996 til 2007, hvor han også havde enkelte sæsoner som træner i den bedste række.

Men siden gjorde Oliveira oprykninger til sin specialitet, og Pacos de Ferreira er således hans sjette oprykning i løbet af de seneste syv år, hvor han også har ført Arouca, Moreirense, Uniao de Madeira, Desportivo de Chaves og Portimonense op i det fineste selskab.

Oliveira blev i 2017/18-sæsonen hos Portimonense efter en oprykning og reddede dem fra nedrykning fra den bedste række, inden han sidste sommer vendte tilbage til Segunda Liga og en skræddersyet opgave i Pacos de Ferreira.

Ifølge mediet O Jogo har Oliveira nogle få og meget enkelte krav til de klubber, der gerne vil have ham til at føre deres hold tilbage i den bedste række.

Han skal have sine to assistenter med sig, og udover en årsløn på 1,35 millioner kroner skal han have en oprykningsbonus på 2,25 millioner kroner.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

3 kommentarer

Edinho 15:52          
Kunne det tænkes han kunne bruge de samme skills til at vinde mesterskabet i den bedste række så?
Georgios 16:07          
Det vel lidt ala Pardew
aldente 17:55          
Den portugisiske Ove P!
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj