Luk

Positiv AGF'er om lussing: Kun én kamp

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AGF 4-0
Superligaen Grundspil
4' 1-0 Junior Brumado
19' 2-0 Junior Brumado
27' 3-0 Paulinho
31' 4-0 Junior Brumado

AGF's Mikael Anderson holder hovedet højt, selv om det blev 0-4 mod FC Midtjylland. Han påpeger, at det blot var én af mange kampe.

Det så slet ikke godt ud for AGF, da aarhusianerne med tre sejre i ryggen blev skilt ad på MCH Arena i søndagens kamp mod FC Midtjylland.

Efter første halvleg stod det 4-0 til midtjyderne, der endte med at vinde med samme cifre, og så virkede AGF's optur med et ædt op af de sultne ulve.

Men AGF's Mikael Andersen er ikke bekymret over søndagens store snitter.

- Nej, jeg tror egentlig bare, at det var en day off. Vi var der ikke i første halvleg, og det straffede Midtjylland os på. De er også gode, må vi sige, og der er en grund til, at de er nummer et i Superligaen. Ikke mange hold kommer her til MCH Arena og vinder.

- Det er trods alt kun én kamp ud af mange, og jeg er sikker på, vi nok skal vinde mange kampe. Så et nederlag rokker ikke ved troen på, at vi nok skal få en god sæson, siger han.

Han tilføjer om kampen.

- Alt i alt var det en skuffende indsats fra vores side, og specielt i første halvleg.

Var der klasseforskel?

- Der var kynisme til forskel i hvert fald. De var gode til at score på deres chancer. I første halvleg var de foran 4-0, og der må vi bare se indad og evaluere og se på, hvad vi skal gøre bedre næste gang, siger Anderson.

AGF'eren tog i sommerens transfervindue turen fra netop FC Midtjylland til AGF, og det var altså ikke noget glædeligt gensyn med den gamle hjemmebane.


Af Jonas Dalgård
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober