Luk

Positiv Hareide: Angriberne lever af selvtillid

| EM | 0 kommentarer

Infoboks

Danmark - Gibraltar
EM Kvalifikation Gruppe D (15/11)
Oddset 1,00 22,00 45,00

Åge Hareide er glad for, at han i øjeblikket har nogle varme angribere til rådighed på landsholdet. Det fortæller han til TV 2 Sport.

Både Christian Gytkjær, Kasper Dolberg og Andreas Cornelius har på det seneste fundet nettet hos deres respektive klubber, og det vækker glæde hos landstræner Åge Hareide.

Når han skal sætte sit hold til den meget vigtige landskamp mod Schweiz er det nemlig højst sandsynligt en af de tre, der skal spille helt på toppen.

- Det er jo positivt. Angribere lever af selvtillid og af at lave mål, og det har flere af dem heldigvis gjort. Det er meget positivt for holdet, siger Hareide til sport.tv2.dk.

- Der er en sund konkurrence om pladserne, og så må vi se i løbet af ugen, hvem der er bedst egnet til at spille kampen mod Schweiz. Det er forskellige typer, og de kan bruges på forskellige tidspunkter i kampen, siger Åge Hareide.

Andreas Cornelius scorede i forrige runde i Serie A. Kasper Dolberg har scoret to flotte kasser siden sin ankomst i Nice, og Christian Gytkjær har scoret seks mål i de seneste seks kampe, han har spillet i den polske liga hos Lech Poznan.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober