Luk

Potter: Welbeck har stadig en masse at give

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Brighton - Liverpool
Premier League (28/11)
Oddset 5,00 4,10 1,65
bet365 5,75 4,00 1,57

Brighton-manager Graham Potter har stor tiltro til, at Danny Welbeck fortsat har en masse at bidrage med i sin karriere.

Brighton satte for en uges tid siden kløerne i Danny Welbeck, og manager Graham Potter tror på, at klubben kan have gjort sig et scoop.

Welbeck har ellers ikke rigtig fået tingene til at fungere de seneste år, men Potter tror på, at lykken vender for Welbeck i Brighton.

- Det er en udfordring for mig, for klubben og for Danny, men han er kun 29 år, så han har stadig en masse tid foran sig, siger Potter ifølge Sky Sports.

- Af forskellige årsager kan det ske, at tingene ikke fungerer for en spiller i en klub. Det kan der være en masse grunde til.

- Vi har fået en gut med fantastisk erfaring og kvalitet. Man spiller ikke for de klubber, han har spillet for og spillet så mange kampe for England uden at have kvalitet.

- Han har haft en nedtur i sin karriere, men ønsker stadig at spille fodbold i dette land, og han vil stadig vise, at han kan være med på dette niveau. Det viser lidt om hans kvalitet og ambition.

Danny Welbeck har spillet 224 kampe og scoret 44 mål i Premier League.


Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 24. november