Luk

Poulsen-assist da Leipzig udraderede Freiburg

| Bundesliga | 5 kommentarer

Infoboks

Freiburg - RB Leipzig 0-3
Bundesliga
41' 0-1 Christopher Nkunku
64' 0-2 Alexander Sørloth
79' 0-3 Emil Forsberg

Yussuf Poulsen assisterede Christopher Nkunku, da franskmanden scorede det ene af Leipzigs to mål i deres sejr sejr mod Freiburg.

Lørdag eftermiddag kunne Leipzig spille sig på en midlertidig førsteplads i Bundesligaen med en sejr på udebane mod Freiburg.

Hjemmeholdet fra Freiburg har dog gang i en rigtig fin sæson som nummer otte i rækken, så det var ikke en nem opgave, som Leipzig skulle på.

Julian Nagelsmann havde valgt Yussuf Poulsen til sin startopstilling, selvom danskeren i har været fast mand for holdet i denne sæson.

Han spillede en hovedrolle, da Leipzig efter en halvleg i teten, fik hul på bylden før pausen. Poulsen modtog bolden inde i feltet og lagde en aflevering på tværs til Christopher Nkunku, som fra en fri position let scorede til 1-0.

Efter en times spil var det nu Nkunku, som var i oplæggerens rolle. Franskmanden havde chancen for selv at score, men han bolden, meget uselvisk, til rette for Alexander Sørloth, der fik en nem scoring til 2-0.

Herefter var det så Sørloth, som assisterede en scoring. Nordmanden lagde bolden skråt tilbage til indskiftede Emil Forsberg som på flotteste vis, lagde bolden over i det lange hjørne til 3-0.

Dominique Heinz var tæt på at reducere kort før tid, men Peter Gulacsi fremførte en god redning, som betød at Leipzig holdt nullet. 

Med sejren er Leipzig nu nummer et i Bundesligaen, inden Bayern München møder Dortmund lørdag aften.


Af Theis Fischer Brandt
Fredag 16. april