Luk

Poulsen assist i Timo Werner-show

| Bundesliga | 9 kommentarer

Timo Werner scorede hattrick, da RB Leipzig slog Mönchengladbach med 3-1 i Bundesligaen. 

RB Leipzig er kommet forrygende fra start i den tyske Bundesliga med seks point efter de første to kampe. Fredag aften var de på besøg hos Mönchengladbach.

Yussuf Poulsen blev matchvinder i RB Leipzigs sejr i sidste runde over Eintracht Frankfurt, men det var Mönchengladbach, som var bedst i den indledende fase af kampen, hvor især Breel Embolo var målsøgende i sit spil. 

Det var dog alligvel RB Leipzig, som tog føringen, da Emil Forsberg udnyttede Mönchengladbachs boldtab og fandt Timo Werner, som sendte bolden mellem benene på Yann Sommer i Gladbach-målet. 

Få minutter inde i anden halvleg slog tyske Werner til igen, da Yussuf Poulsen fikst spillede bolden videre til Werner, som flot tog bolden med sig og sprintede fra modstanderne, hvorefter han nemt kunne øge føringen til 2-0. 

Det var 23-årige Timo Werners fjerde sæsonmål i Bundesligaen. 

I dommerens overtid fik Embolo først reduceret til 1-2 efter et frispark, hvorefter Werner lukkede opgøret med sin tredje scoring efter en stor forsvarsfejl af hjemmeholdet. Det endte derfor med en 3-1 sejr til RB Leipzig.

Dermed indtager RB Leipzig førstepladsen i Bundesligaen med ni point efter de første tre kampe. 

 


Af Sajeev Shankar
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober