Luk

Poulsen: Fischer skabte sig som en lille pige

| 3F Superliga | 172 kommentarer

Nicolai Poulsen mener, at Viktor Fischer skabte sig, da Poulsen tacklede ham og fik sit andet gule kort i kampen mod FCK.

AGF led søndag sæsonens første nederlag i 3F Superligaen søndag, da FCK vandt 1-0 på hjemmebane.

I kampen blev AGF-midtbanen Nicolai Poulsen vist ud, efter han fik sit andet gule kort på grund af en tackling på FCK's Viktor Fischer. Poulsen mener, at Fischer overspillede situationen.

- På det andet gule kort synes jeg, at jeg var først på bolden. Hvis jeg ramte Fischer, så snittede jeg ham. At han så skulle ligge og skabe sig som en lille pige, som han gør nogle gange, så er det klart, at dommeren skyndte sig at hive det andet gule kort op, sagde Nicolai Poulsen til TV3 Sport og fortsatte:

- Han er nok ikke mand til at indrømme, at han overspillede den. Jeg har aldrig set en mand komme så hurtigt op, da han så, jeg fik det andet gule kort. Det var klogt af ham, men jeg ville ønske, at han havde noget mere klasse.

- Det var to situationer, hvor jeg ikke er enig i, at jeg skulle have en advarsel. Den første advarsel fik jeg for en konfrontation, hvor Zanka skubbede mig, og hvor jeg ikke gjorde noget. Dommeren fortalte mig, at jeg fik kortet på grund af konfrontationen med Zanka og ikke min tackling.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Johannes Skjøth

171 kommentarer

kennytrez 21:29          
Fischer bliver ramt på venstre hæl, tager sig til højre knæ. Polle er ikke altid den mest fornuftige på en bane. Men her er jeg enig, Fischers burde læse på Neymars skuespillerskole..
bruger 144259 21:29          
Fischer er totalt til grin. Pinligt for Dansk fodbold desværre
Altid Ret 21:30          
Poulsen er en voldsforbryder og komplet kikset type. Pinligt at han har behov for udtale sådan noget.
Jillionaire 21:31          
NP du er en klovn og du blev udvist helt korrekt..
Måske han triller rundt teatralsk, men du giver ham muligheden for det... Nok rammer du måske bolden meget lidt, men du vælger så også lige efterfølgende at løft benet en ekstra gang .. UD med dig.. Du er en elendig fodboldspiller som kun kan lave frisparks stop i kampe :)
DameNdoye 21:31          
Nicolai fik den kamp han ville have. Svinsk. Iøvrigt smider og skriger Patrick Olsen sig også men der blev han slet ikke ramt.
Jbo123 21:31          
Nicolai Poulsen er er omvandrende svin.. det er en skandale at han ofte slipper afsted med det. Det er et spørgsmål om tid før han ødelægge karrieren for en eller anden. Jeg kan egentlig godt lide den måde DN har fået agf til at spille på.. men NP skulle smides af det hold.
planten 21:31          
Fischer gik langt over stregen. Men Poulsen hæver benet i tacklingen og sælger sine kammerater. De burde give ham en Gomer Pyle omgang.
Mandag 30. november