Luk

Pourie-kasser sænkede Horsens

| Superligaen | 40 kommentarer
Pourie-kasser sænkede Horsens
Foto: Getty Images / Lars Rønbøg

Marvin Pourie blev matchvinder for Randers, da de fredag aften sendte AC Horsens hjem med et nederlag på 2-0.

Tidligere på aftenen slog OB Esbjerg med 3-0 i pulje 1 i gruppespillet i Superligaen og senere var så gruppens to andre hold, Randers FC og AC Horsens i aktion.

Kampen i Randers blev indledt med mange hårde dueller og lange bolde. Blandt andet fik Horsens-angriberen Kjartan Finnbogason en advarsel efter en albue i hovedet på en modstander i en duel.

Men hjemmeholdet viste også fodboldmæssig finesse. Efter 22 minutters spil lagde Viktor Lundberg et fremragende indlæg ind i feltet med ydersiden. Bolden havnede i området mellem keeper og forsvar, og her dukkede Marvin Pourie op og gjorde det til 1-0.

Randers virkede farligst og spillede sig til flere gode muligheder efter deres føringsmål. Unge Marcus Mølvadgaard var blandt andet tæt på at slippe fri igennem, men det blev ved en et-måls-føring til hjemmeholdet ved pausen.

Gæsterne kom fint ud til anden halvleg og Andre Bjerregaard fik en god mulighed efter et langt indkast, men fik ikke ordentligt træf på bolden.

Horsens trykkede i perioder godt på og pumpede bolde ind i feltet til duel, men de gulklædte gæster manglede den sidste skarphed i afleveringerne.

Kampen skortede ikke - særligt i anden halvleg - på store muligheder, hverken i den ene eller den anden ende. Ingen af keeperne blev for alvor udfordret, indtil Randers spillede sig til en god mulighed. Kasper Fisker lagde et glimrende indlæg, der medførte en fri Pourie-header, men forsøget gik lige på Steve Clark. 

Andreas Bruhn burde have fordoblet Randers-føringen, da han fik helt frit spark fra straffesparkspletten, men sparkede langt forbi.

Men kampen åbnede op mod slutningen og det var til Randers’ fordel. Andreas Bruhn blev spillet i dybden og meget uselvisk lagde han bolden til rette for en helt fri Pourie, der gjorde det til slutresultatet 2-0.

Dermed topper Randers gruppe 1 i Superligaens gruppespil, mens AC Horsens lige nu ser ud til at trække sorteper sammen med Esbjerg.

Stream Randers FC – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

40 kommentarer

Kronjyske Gunners 22:06          
Endelig!!!!!
EfB 1924 22:07          
Jeg beklager, hvis jeg støder Horsens´ fans, men hvor spiller de en røvsyg omgang søvndyssende fodbold. Siger ikke, at EfB er bedre, men Horsens spiller bare en forfærdelig omgang fodbold.

De tager jo nærmest 2 min om hvert indkast.
de fries 22:14          
Dejlig og MEGET fortjent sejr.

Men for h....... en ringe dommer. Gule kort til RFC spillere, som situation bliver gentaget sekunder senere af de bræk gule. Hvor det ikke engang giver frispark.
Dommeren er klart med til det bliver så ujævn en kamp

Nå videre

Edit:
Bo Henriksen er så "passioneret", at han bliver voldsomt usympatisk at høre på.

Horsens er så lang fra SL niveau, at de burde blive tvangsnedrykket. Alle mand i bussen og så lods til bolden
Tejs 22:14          
Endelig! Forhåbentlig nok til at få selvtilliden tilbage og holde stregen på afstand!
Matti89 22:15          
Det må være svært at tage Bo Henriksen seriøst for spillerne, når han går jubelamok bare de vinder et indkast midt på banen.
Harlem 22:16          
Er Horsens kaput?
LaksenRFC 22:17          
Vores dårligste kamp i 2017, men hvad pokker 2-0, så er det ok. Men hvorfor er vi bange i hele 2. Halvleg? Vi panikker. Horsens får det svært, hvis de viste deres spilkoncept idag. Indkast fra midterlinie og frispark fra egen banehalvdel blev øset ind i RFCs felt. Det kalder jeg røvsygt.
Søndag 21. juli
Lørdag 20. juli