Luk

Præsident antyder fyring i kaotisk Serie A-klub

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Verona - Sampdoria 2-0
Serie A
9' 1-0 Marash Kumbulla
81' 2-0 Nicola Murru

Eusebio Di Francesco kan meget vel blive fyret efter en forfærdelige sæsonstart som cheftræner for Sampdoria. Det antyder præsident Massimo Ferrero ifølge Football Italia.

Der er kaos i Sampdoria, der efter syv kampe ligger sidst i Serie A med blot tre point. Lørdag tabte klubben igen, da Verona besejrede dem 2-0.

Nederlaget til oprykkerne kan meget vel koste Eusebio Di Francesco jobbet som cheftræner i den kriseramte klub. Det antyder præsident Massimo Ferrero ifølge Football Italia.

- Vi er alle skuffede. Det er tydeligt for alle, hvad der sker. Vi vil holde et møde, og så vil jeg beslutte, hvad der er bedst for Sampdoria og for Di Francesco, siger han.

- Lige nu er vi rystede over, hvad vi har set. Så vi venter til i morgen, hvor vi taler det hele igennem og beslutter, hvad der er bedst for Sampdoria, fortsætter han.

Det er ikke kun på banen, der har været kaos for Serie A-klubben i denne sæson. Også udover har der været problemer, hvor Massimo Ferrero har ligget i forhandlinger om at sælge klubben - forhandlinger, som fans har krævet gennemført.

Massimo Ferrero vil dog ikke give de langtrukne forhandlinger skylden for holdets dårlige præstationer på banen.

- Det eneste, der betyder noget, er Sampdoria. Vi har ikke brug for at give os selv en undskyldning, for forhandlingerne burde ikke gøre en forskel for spillerne eller træneren, siger præsidenten.

Eusebio Di Francesco overtog trænerrollen i Sampdoria denne sommer efter to år hos AS Roma.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 17. oktober
Onsdag 16. oktober