Luk

Præsident: Xavi bliver Barca-træner en dag

| La Liga | 2 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Granada
La Liga (19/01)
bet365 1,16 7,50 17,00
NordicBet 1,14 8,95 18,50
Oddset 1,13 8,65 17,00
YouBet 1,14 8,25 16,00
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelona-præsidenten Josep Bartomeu siger, han er sikker på, at Xavi en dag bliver træner i Barcelona.

Barcelona hyrede mandag aften Quique Setien som ny træner til at erstatte fyrede Ernesto Valverde, men inden da havde klubben været i kontakt med Xavi Hernandez om positionen.

Den tidligere Barca-spiller afviste angiveligt dog Barcas tilbud, men døren er ikke lukket i Barcelona, siger klubbens præsident Josep Bartomeu, der er sikker på, at Xavi en dag bliver træner i klubben.

- Døren er åben for mange trænere, men nu har vi en træner, Quique Setien, siger Bartomeu til spanske Sport og fortsætter:

- Han har skrevet under på to og et halvt år, og jeg har forklaret den opsigelsesklausul, der er i 2021 i forbindelse med valget i klubben. Hvis en ny præsident vil skifte træner, så kan han.

- Men helt klart, så kommer Xavi til at blive Barcelona-træner en dag. Det er jeg ikke i tvivl om. Han er meget dygtig, og han er en person, der forstår vores fodbold perfekt, han vil meget gerne, og han kommer til det en dag.

- Men nu er det Quique Setien, og jeg tror og håber, at det går virkelig godt, for han kommer med fuld motivation, og han har sagt, han vil følge vores filosofi og spillestil.

Inden ansættelsen af Setien forlød det også, at Ronald Koeman var blevet tilbudt stillingen i Barcelona.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 18. januar