LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Præst skal hjælpe KR til mesterskab

| Urvalsdeild | 1 kommentar
Præst skal hjælpe KR til mesterskab
Foto: Kolding FC
Michael Præst skifter Stjarnan ud med KR Reykjavik. Målet er at hjælpe den islandske storklub til mesterskabet.

Michael Præst har de seneste tre år spillet for islandske Stjernan, men nu er det slut. Den 29-årige defensivspiller skifter Stjarnan ud med KR Reykjavik, hvor han har fået en toårig kontrakt.

- KR er den største klub heroppe, så jeg ser det som et skridt op. Da jeg hørte om deres interesse satte jeg mig selvfølgelig ned og lyttede til, hvad de havde at sige, og jeg vurderede så, at det var den bedste mulighed for mig, siger Præst til bold.dk.

- Jeg kom i foråret tilbage efter en korsbåndsskade, så at jeg nu kan have fremtiden på plads tidligt er dejligt. Det er en spændende udfordringer der venter.

KR blev i denne sæson blot nummer tre i ligaen. Det skal der ifølge Præst laves om på næste år.

- Det var en skuffende sæson for dem. Ambitionen og forventningerne til en klub som KR er altid, at de skal blive mestre, siger Præst.

- De har ledt efter en dyb central midtbanespiller, som kan ligge lige foran forsvaret, i et stykke tid, og den rolle er jeg udset til. Jeg skal få styr på organisationen og sørge for, at vi bliver mestre.

Michael Præst har ikke for alvor overvejet at vende hjem til Danmark, hvor han tidligere har spillet for FC Fyn, Kolding og Vejle.

- Jeg har overvejet det, men Danmark har ikke været så aktuel, for jeg har ikke så stort et navn der. Hvis jeg skulle hjem, ville det nok blive til 1. division, og så synes jeg det er mere interessant at kæmpe om mesterskab og spille europæiske kampe på Island, siger Præst.

- Inden jeg blev korsbåndsskadet var der lidt interesse fra Norge og Sverige, men den interesse er kølnet noget efter min skade.

Michael Præst nåede at spille 47 ligakampe for Stjarnan.

jesper@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Lørdag 23. marts