LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Præst slutter sig til Kolding IF

| 2. Division | 3 kommentarer
Præst slutter sig til Kolding IF
Foto: KIF-Fodbold
Michael Præst fortsætter karrieren i Kolding IF, efter forsvarsspillerens kontrakt med islandske KR Reykjavik udløb denne vinter.

Michael Præst forlod KR Reykjavik ved kontraktudløb denne vinter, og nu vender den rutinerede forsvarsspiller hjem til Danmark.

31-årige Præst fortsætter karrieren hos Kolding IF, hvor han har lavet en toårig aftale.

- Jeg ved, det er noget som vil vække enorm glæde hos mange Kolding IF-tilhængere og -følgere, at Michael Præst fortsætter sin karriere i Kolding IF. Vi får en fantastisk fyr ind i truppen med en kæmpemæssig erfaring og rutine, siger sportschef Ulrik Pedersen til klubbens hjemmeside.

- Vi har jo mange unge og dygtige spillere, men det er også vigtigt med nogle erfarne spillere i truppen, som de kan læne sig op ad. Jeg er sikker på, at Præst bliver en kæmpe gevinst for truppen, og at han vil gå ind og tage ansvar fra dag ét. Det er også meget vigtigt at pointere, at Præst har vist meget stor interesse i at spille i netop Kolding IF, hvilket har gjort dette muligt.

Michael Præst fik for ni år siden sit gennembrud i Kolding FC, inden turen gik til først FC Fyn og siden fem år på Island - hos Stjarnan og KR.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar