LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Presset Bo Henriksen: Alt er mit ansvar

| Superligaen | 23 kommentarer
William Kvist-hyldest, Ståle-interview og ny AGF-sejr: Se hele søndagens ONSIDE her
Se alle weekendens Superliga-mål her
Flotte AGF-mål sender Horsens i nedrykningsplayoff - se alle fire scoringer her
Horsens-anfører efter nyt nederlag: Det er pisseirriterende og dybt, dybt frustrerende
Kæmpe målmandsdrop åbner op for gyserafslutning i nedrykningsspil - se droppet her
Presset Bo Henriksen: Alt er mit ansvar
Foto: Getty Images

AC Horsens-manager Bo Henriksen tager hele ansvaret for holdets deroute på sine skuldre efter endnu et nederlag søndag.

Horsens har ikke vundet en fodboldkamp siden starten af februar, og søndag blev det syvende nederlag i ni kampe uden sejr tilføjet til rækken, da Horsens tabte til SønderjyskE.

Horsens-manager Bo Henriksen er ikke bange for at tage skylden for slingrekursen.

- Der kan være mange forklaringer, og vi kan prøve at grave dybt, men i sidste ende handler det jo om tro. Det handler for mig om at tro på, at man kan noget.

- Det er i sidste ende mit ansvar, alt er mit ansvar, og det kan der ikke være tvivl om, sagde Bo Henriksen efter kampen mod SønderjyskE og fortsatte.

- Jeg har fundet alle spillerne og stået i spidsen for dem hele vejen igennem, og hvis der er nogen, der skal skydes på, så er det mig.

Horsens kan på trods af den ringe form selv afgøre, om holdet skal ud i nedrykningskampe, eller om Den Gule Fare skal spille med om Europa League-playoff, så alt ser ikke sort ud, mener Horsens-manageren.

- I stedet for at finde huller i osten, kan vi stadig selv afgøre det, men det er selvfølgelig en udfordring, at vi skal score.

Horsens har på det seneste haft utrolige problemer med at få bolden i nettet, hvor søndagens opgør var femte kamp i træk uden en Horsens-scoring.

Bo Henriksen tog dog også til genmæle og understregede, at Horsens i 2018 solgte en håndfuld af klubbens bedste spillere, hvorfor det har været svært at opretholde niveauet fra de seneste sæsoner.

Det drejer sig blandt andet om spillere som Jesse Joronen, Ayo Simon Okosun, Alexander Ludwig og Bubacarr Sanneh.

Nicolaj Harding / dalgaard@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

23 kommentarer

Kompis 08:48          
Til gengæld, har du brugt en stor del af de penge på en klasseangriber som Junker. Vi takker og bukker i AGF, selv om vi nok ikke skal forvente, at der falder yderligere penge for de klausuler der var ifm. det køb ;)
Alba Bellum 09:10          
overvuderet træner, hvad har han egentlig præsteret?
VBK - Leeds 09:21          
Jeg synes Bo har gjort det flot alt taget i betragtning. Men måske har man sat sig lidt mellem to stole ved at skifte til nogle lidt mere spillende spillere og så stadig satse på dueller og dødbolde og så er man endt med lidt at være halvgod/halvdårlig til det hele i stedet for at være rigtig god til ens spidskompetancer. Mener også man har turdet for lidt frem ad banen. Håber Horsens klarer den.
Marsvin 09:24          
Han blev da Dansk mester med dem sidste sæson ved at spille 2-2 mod Brøndby
Blokvogn 09:33          
VBK Leeds , det er vildt dejligt at høre fra en Vejle mand, der ikke er havenisse, det giver en god debat, jeg håber også Vejle klarer den, men først til ACHorsens som har totalt skuffet i foråret. Total nedtur, jeg har mange gange foreslået vi skulle skifte målmand, med det er jeg måske den eneste kan se. Vi har i den situation vi er i under ingen omstændigheder brug for lange indkast, men det fortsætter vi med, vi har manglet Mathias Nielsen det meste af foråret, vi har stort set spillet uden angreb det meste af tiden, men dog forsøgt de sidste par kampe. Jeg håber vi klarer den, men min tvivl er stor. Kom så ACHorsens.
Sådan set 09:57          
Vi er vel bare tilbage ved en situation, hvor vi har et hold med udmærkede spillere, men hvor ingen stikker ud som noget særligt. Altså skal holdet vinde kampene, ikke enkelte spillere.
Derfor er det tvingende nødvendigt, at alle yder maksimalt i hver eneste kamp, holder aftalerne, pakker frustrationerne til side og bakker sidemanden op.
Bo er den rigtige træner i Horsens, uanset hvordan sæsonen ender.
Toledo 10:22          
Den der undskyldning med bi solgte spillere i 2018 gider jeg bare ikke at høre på.
De spillere spillede heller ikke med i efteråret, og da gikl det sku meget godt.

Nej, det hænger meget på bo´s resultat fodbold.
Når han kan se at vi godt kan bruge uafgjort, så er hele start opstilling lagt an på det.
Og når man så kommer bagud, så det svært at vende skuden.

Vi har dårligt nok haft en chance i de sidste 6 kampe
Tirsdag 21. maj