Luk

Presset Bruce: Jeg er blevet kritiseret for alt

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Aston Villa - Newcastle 2-0
Premier League
13' 1-0 Ollie Watkins
42' 2-0 Bertrand Traoré

Newcastle er elendigt kørende for tiden, og Steve Bruce mærker presset. Jeg er blevet kritiseret for alt, men jeg er ikke nødvendigvis enig, siger han.

Lørdag aften tabte Newcastle 0-2 til Aston Villa, og den nordengelske storklub har dermed ikke vundet en eneste af de seneste ti kampe i alle turneringer.

Manager Steve Bruce erkender, at klubben befinder sig i en svær periode, men forsøger samtidig at kigge fremad i stedet for tilbage.

- Vi er halvvejs. Vi havde siddet fast på 19 point i de seneste seks kampe, tror jeg. Vi er i en svær periode, men jeg har set nok fra holdet til at forsøge at slutte, hvor vi gjorde sidste år (nummer 13, red.) eller endda bedre end det.

- Vi er i Premier League, og vi ved alle, hvad det er. Når man er i en stime, som vi er, kommer man under pres som resultat. Jeg er ikke alene. Der er en masse i den situation. Det er Premier League, og det handler om, hvordan man håndterer det.

- Jeg er blevet kritiseret for alt. Jeg er ikke nødvendigvis enig med det. Vi kommer ikke til at være underholdende og åbne, for hvis vi går den vej, tror jeg ikke, vi vil få nok, siger Steve Bruce til Sky Sports.

Newcastle er øjeblikkeligt nummer 16 med syv point ned til Fulham under stregen.


Af Martin Schmidt

4 kommentarer

12'eren 00:35          
Det er muligt Bruce kigger fremad, men han skal også kigge både nedad og indad...
Det ser godt nok sløjt ud med Newcastle United FC, og har gjort det længe.
danishmagpie 12:20          
Ligaens ringeste manager by far..

Han kronede sit værk mod Sheffield U, ved at stille op i 5-4-1, med to defensive midtbanespillere..
“Kom lad os pakke os helt sammen mod et hold, som ikke har vundet i 20
Kampe”...

I går var ligeledes latterlig inkompetent.. Bagud 0-2 piller vi Carroll ud og sætter en kant ind.. kort efter piller vi holdets bedste spiller på dagen ud også..

Han er clueless!!
AK78 13:33          
Er sandheden ikke bare at Newcastle ikke er bedre end stillingen viser..?
De ligger trods alt ikke under stregen - Endnu...
Helt ærligt så tror jeg sku ikke de havde ligget meget bedre hvis det havde været Pep Guardiola eller Mourinho der var manager.
danishmagpie 19:18          
AK..
Holdet var ringere med Rafa som manager..

Forskellen er at med Rafa var der fællesskabsfølelse i alle rækkerne, bortset fra ejeren.
Under Bruce er der absolut ingen retning at spore, og hans første sæson var fin fordi Rafa havde efterladt et stærkt set up..

Men her i anden sæson har det været tydeligt, at Bruce er inkompetent. Og det vidste ALLE, da han kom.. Bortset fra ejeren, som er pisse ligeglad med alt over en 17.plads.
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts