Luk

Presset Everton-chef: Vi laver de samme fejl

| Premier League | 7 kommentarer

Everton laver de samme fejl om og om igen, siger manager Marco Silva, der er en presset mand efter et nyt nederlag.

Everton tabte onsdag med 2-5 til Liverpool, og klubben ligger nu under nedrykningsstregen i Premier League.

Manager Marco Silva ligner en færdig mand i klubben, og han var da også hårdt ramt efter slutfløjt.

- Det var en hård aften for os. Vi vidste, det ville blive svært, og at vi skulle spille op til vores bedste. Vi indkasserede to hurtige mål, og det var meget svært for os. Vi må ikke indkassere på den måde på dette niveau, siger Silva til BBC.

- Det er rigtig hårdt at være i nedrykningsfare, men der er man kun, når man bliver ved at lave de samme fejl.

- Jeg vil ikke nævne spillernes fight, men modstanderen var mere modig end os. Vi skulle have gjort det bedre, for det var ikke godt nok, siger Silva.

Manageren blev også spurgt til, om han stadig ville være i Everton om en uge, men det er han ikke den rette til at svare på, siger han.


Af Sara Margren

7 kommentarer

Toon Toon! 23:43          
Han blir forhåbentligt fyret på vej hjem - shit de er elendige!
badazz 23:59          
På papiret er truppen i hvert fald bedre end deres nuværende placering.
SW6 04:06          
Alle hold kan jo tabe til Liverpool lige nu så denne kamp er vel næppe afgørende. Det er sæsonen indtil videre så til gengæld og derfor kan der vel snart ikke findes mere snor til Silva, men hvem skal tage over?
Pocchettino kunne bære interessant.
biiiiib 07:16          
sacked in the morning
LøvernesKonge 08:11          
Tror Everton trænger til et realitetstjek ift. hvor de "hører til" med den nuværende trup.

Alt for mange middelmådige spillere og at deres fans drømmer om trænere som Allegri, Ancelotti og Poch er helt ved siden af.

Moyes eller Allardyce kommer snart.
Brevklubben 10:17          
@LøvernesKonge
Jeg er helt uenig i din vurdering. Vi kan være enige om, at holdet har præsteret ringe i denne sæson.
Pickford og Keane er begge på landsholdet. Digne og Sidibe er dygtige spillere. Gylfi, Delph, Gomes og Gbamin er alt andet end middelmådige. Desværre har midtbanen været hårdt ramt af skader, og derfor har vi ikke set det, som Delph, Gomes og Gbamin står for. Richarlison er klasse og på landsholdet i Brasilien. Iwobi, Bernard og Kean har ikke vist klassen endnu, men middelmådige er de ikke efter min mening.
Alt i alt en trup med potentiale(alle spillere er ikke nævnt), som forhåbentlig bliver indfriet inden det går helt galt, og klubben rykker ned.
SW6 11:14          
Ja, det virker som en noget farvet vurdering af både Evertons trup, og så den konstante overvurdering af Pocchettino, der bare aldrig har vundet noget. Han har vist at han kunne gøre det fornuftiigt i Tottenham, med at bringe unge talenter frem, men han fik jo aldrig forløst potentialet eller vundet noget som helst. Så at liste ham på lige fod med enorme træner kapaciteter der har vundet masser af pokaler gennem deres liv virker temmelig naivt og ikke særligt seriøst.
Pocchettino er jo netop en god mulighed fordi han så kunne gøre lige præcis det han har vist han er god til. Og Everton kunne godt trænge til en der kunne bygge en ny kultur deroppe.
Onsdag 11. december
Tirsdag 10. december