LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Presset Ronaldo glæder sig over første mål

| Serie A | 6 kommentarer
Presset Ronaldo glæder sig over første mål
Foto: Getty Images
Efter næsten seks timer uden mål for Juventus glæder Cristiano Ronaldo sig over, at han søndag fik hul på bylden med to mål i sejren over Sassuolo.

Efter tre kampe uden mål lykkedes det søndag for Cristiano Ronaldo at få scoret sit første mål efter skiftet til Juventus.

Den 33-årige portugiser var sågar på pletten to gange, og dermed havde han en afgørende rolle i Juventus' sejr på 2-1 hjemme mod Sassuolo.

Hovedpersonen selv glæder sig over sin første scoringer, og han erkender, at han har kunne mærke presset efter skiftet fra Real Madrid i sommer.

- Jeg er meget glad. Sassuolo forsvarede sig godt, men vi levrede en intens præstation og fortjente at vinde, siger Ronaldo ifølge Goal.com.

- Jeg ønskede virkelig at scorede de her første mål, og jeg er meget glad for, at jeg fandt vej til nettet. Det vigtigste var selvfølgelig, at holdet vandt. Naturligvis var jeg lidt pændt med al snakken om Real Madrid, og at jeg ikke havde scoret, men jeg vil gerne takke mine holdkammerater for at hjælpe mig igennem.

Med søndagens sejr står Ronaldo og Juventus efter fire kampe noteret for 12 point.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

6 kommentarer

JuveFella 21:42          
Virkelig spændende offensiv man er i besiddelse af i år, de kan gøre ondt på langt de fleste hold. Dejligt med Ronaldo endelig kom igang, det var godt nok tiltrængt hvis der skal nogen håb om medaljer hjem i år. Defensivt kan det blive bedre, men man kan tydeligt se offensiven var hovedfokus på transfervinduet.

Emre Can bliver forhåbentligt også en kæmpe gevinst, jo mere han vænner sig til ligaen. Top spiller er han sgu.
hfn 22:53          
ronaldo, tja, Can superspiller
RPenguin 02:27          
Can topspiller? Ah den må du ud på landet med... I PL kunne han nærmest aldrig følge med sin direkte modspiller, han blev så ofte sat på de første meter eller en hurtig vending. Men men men, hvis spillet er langsommere i Italiensk fodbold, kan han nok blive hæderlig.. Har det meget ambivalent med ham. Er glad for han er væk fra Pool og ærgerlig over han kom til Juve. En klassespiller bliver han aldrig. Niveau som Christian Poulsen (Max Sevilla, Schalke og i den dur) hvis han skal starte inde
Peter Nielsen 17:57          
Hvis man med topspiller mener en mand som vil være i start elleve i stort set hvilken som helst top klub kan man da godt diskutere om Can er topspiller. Han er god, ingen tvivl om det, men om han er topspiller kommer lidt an på hvor mange hver især mener hører til gruppen af topspillere.

Som jeg ser det er han en god spiller, god nok til et tophold, men ikke en mand som løfter sit hold til nye højder. (ikke hvis det er tophold vi taler om i hvert fald). god aflastnings/rotations spiller, muligvis med potentiale til mere hvis han får fast spilletid og tillid fra træner.
ugologic 18:26          
Han må være verdens bedste nogensinde. Har nu bevist sit værd i endnu en liga.
Lørdag 16. februar