Luk

Prica drømmer: Vil ikke blive i AaB hele livet

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

AaB - Viborg FF
Superligaen Grundspil (25/10)
Bet25 1,75 3,95 4,40
Oddset 1,75 3,85 4,70
bet365 1,72 3,75 4,75

Tim Prica har ikke tænkt sig at blive i Danmark i hele sin karriere, og han drømmer om at komme til en større liga, men først når han har bevist, at han er klar til det.

Tim Prica kom til AaB i sommeren 2020 fra Malmö FF, men han har ikke formået at spille sig ind som fast mand på Marti Cifuentes mandskab.

19-årige Prica drømmer om at komme til en større klub i udlandet end AaB engang, men først når han har bevist sig i Aalborg, fastslår han.

- Det er vel alle spilleres drøm at komme ud i Europa et eller andet sted til nogen af de lidt større ligaer? Det vil jeg også, mit mål er ikke at blive i Danmark i hele mit liv, siger Tim Prica til Kvällsposten.

- Men samtidig har jeg ingen stress, og jeg vil gerne vide først, at jeg kan klare en større liga. Jeg skal ikke stresse og føle, at jeg ikke er klar mentalt eller fodboldmæssigt.

- Jeg vil gerne være klar med mine styrker, inden jeg skal videre, så jeg skynder mig ikke videre.

Tim Prica har spillet 11 kampe for AaB i denne sæson, men han har ikke noteret sig mål eller assists endnu. I alt står han noteret for fem mål og tre oplæg i 39 kampe.


Af Sara Margren
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober