Luk

Prica misbrugte fra pletten i skuffende remis

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Infoboks

AaB - AC Horsens 1-1
Superligaen Nedrykningsspil
12' 0-1 Casper Tengstedt
64' 1-1 Tim Prica
87' 1-1 Tim Prica

AaB's Tim Prica scorede og misbrugte et straffespark, da AaB og AC Horsens delte med 1-1 i søndagens 3F Superliga-kamp. Casper Tengstedt nettede for ACH.

Søndag klokken 14.00 skulle AaB tage et nyt skridt i kampen om at ende øverst i nedrykningspillet, da allerede nedrykkede AC Horsens kiggede forbi Aalborg.

AaBs jagt på Europa Playoff-kampen tog et sving i sidste runde, da AaB tabte til OB, mens AC Horsens kom til kampen med en 4-3-sejr over Lyngby i ryggen, ligesom Jens Berthel Askous tropper ikke havde tabt i tre runder inden søndagens kamp.

AC Horsens kom klart bedst fra land, da gæsterne lykkedes med at presse højt på værterne. Det stressede Marti Cifuentes' mandskab, der havde problemer med at spille sig ud af presset.

Efter 12 minutter blev det kosteligt, da AC Horsens bragte sig foran med 1-0.

Et strålende angreb blev bygget op, da Louka Prip spillede bredt til wingbacken Jacob Buus.

Han tog en berøring og smækkede bolden ind foran mål, hvor unge Casper Tengstedt dukkede op og headede bolden i mål.

AaB kom efterfølgende noget mere på bolden, men det offensive og kreative spil udeblev. Det gik for langsomt for nordjyderne, som slet ikke fik skabt antydningerne af muligheder.

I stedet var Horsens ganske godt med, og blandt andet kunne Malte Kiilerich byde sig til efter en lang fremlægning, men han fik headet forbi målet.

Frem mod pausen lykkedes det dog endelig for AaB at få skabt noget, der lignede chancer, og særligt unge Marcus Hannesbo måtte gå slukøret til pause, da han misbrugte to store chancer lige inden pausen.

Men ikke desto mindre gik holdene til pause ved 1-0 til AC Horsens, så der var altså lidt at rette op på i anden halvleg.

Planen var et højt pres, og det lykkedes godt for nordjyderne, som igen havde overtaget.

AC Horsens blev presset ned, men lurede på omstillinger uden dog at blive helt farlige.

AaB jagtede udligningen, men da man efter en times spil ikke havde noteret sig for en afslutning på mål, lignede det altså, at der var langt til mål – blandt andet efter endnu en Marcus Hannesbo-mulighed, hvor han missede sin aktion.

Men i det 64. minut ændrede resultatet sig.

Indskiftede Oscar Hiljemark satte fart i midten og førte bolden fremad. Han spillede med et flot overblik bolden ud til venstre, hvor Lucas Andersen løb fri. Kaptajnen tog en berøring og lagde bolden til rette for Tim Prica, som med venstrebenet sendte bolden i kassen til 1-1.

Scoringen fik AC Horsens længere frem ad banen, og det pressede AaB, der mistede grebet om kampen igen.

AaB var dog det hold, som skulle få den bedste mulighed, da værterne i det 86. minut blev tildelt et straffespark for hånd på bolden i AC Horsens-feltet.

Det spark skulle målscorer Tim Prica tage, men den unge målscorer sparkede et forfærdeligt starffespark, som Matej Delac i AC Horsens-målet nærmest kunne gribe.

Delac hev endnu en redning op på AaBs sidste afslutning, og derfor endte det 1-1 mellem de to.

Dermed kan AaB nu overhales på syvendepladsen af SønderjyskE, der møder Lyngby mandag aften.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Jonas Dalgård

23 kommentarer

AaBager 16:03          
Det er godt nok en rædderlig sæson. Next year.
aloevgaard 16:04          
Øj hvor er det ringe, AaB! Den angribsduo er simpelthen til grin! Og så får vi et straffespark, som Prica brænder! De skylder bigtime!
Men de kommentatorer er jo helt væk... "bolden kommer hurtigt ind på ham...". Okay hr. økseskaft, men bemærk nu hvordan den arm flagrer ud fra kroppen. Ikke fordi forsvareren ikke kunne undgå det!
metode 16:04          
Kæmpe cadeau til AaB for at bekæmpe de åndssvage hands regler ved at brænde hvert eneste straffespark de tildeles. Gid modstanderne havde samme klasse.
Yellowroad 16:08          
Sublim præstation, nok en af Mo´s stærkeste kampe, han ødelagde Aab fuldstændig i duellerne, tydeligt de slet ikke havde styr på ham, ham eller Buus som MOTM. Synd for Buus håber han har det godt efter omstændighederne, utrolig svinsk spil af Aab op til situationen.

Hallur spiller en ok kamp og kommer fint tilbage efter et par halsløje præstationer, Bjarke derimod skal simpelthen lære at være mere cool i situationerne, alt for mange unødvendige boldtab og dumt straffe som desværre så god nok ud.

Gomez er bomstærk og splittede Aab´erne fra hinanden, han skal blive en smule mere rolig i slutningen på kampen, men udover det virker han som en sikker skanse i forsvaret, han er ingen Bubacarr Sanneh, tværtimod, han har MEGET bedre boldføling samt touch end Bubba og er hurtigere, men mangler dog lidt i duellerne, burde ikke sammenlignes med Bubba da han er sin egen helt fremragende spiller.

Og få så forlænget den kontrakt med JBA i mindst 1 år mere (gerne 2), han er ligesom Allan Kuhn udtalte den helt rigtige træner til at bygge holdet op.

Dejlig søndag!!!
acgade 16:18          
Ser fornuftigt ud for Den Gule Fare
Hermes Trismegistos 16:21          
Endnu en omgang halvpanikbold uden forbedringer at se i struktur, indbyrdes forståelse og tydeligt spilkoncept, mod en nedrykker som, hands down, er dårligere end både SIF og VFF som rykker op. Deprimerende at få så utrolig lidt ud af så god en trup. I det mindste har Hr Cifuentes vel kun to kampe tilbage før han skal ud og søge nye udfordringer.
kek 16:36          
@Hermes Trismegistos? Er det en generel holdning oppe i Aalborg at træneren skal skiftes ud til sommer?
Tirsdag 15. juni
Hjulmand til UEFA: Vi burde være sendt hjem
23:18
UEFA giver Barca, Real og Juve adgang til CL
23:15
Bizart tysk selvmål gav Frankrig fornem start
23:15
LIVE: Frankrig og Tyskland brager sammen
23:15
Bizart tysk selvmål gav Frankrig fornem start
23:14
Bizart tysk selvmål gav Frankrig fornem start
23:14
Esbjerg fB - Sommer, Sommer og Sol...
23:13
Bizart tysk selvmål gav Frankrig fornem start
23:10
UEFA giver Barca, Real og Juve adgang til CL
23:09
LIVE: Frankrig og Tyskland brager sammen
23:09
FC Nordsjælland -
23:09
Bizart tysk selvmål gav Frankrig fornem start
23:08
Bizart tysk selvmål gav Frankrig fornem start
23:07
LIVE: Frankrig og Tyskland brager sammen
23:07
Medier: Flere klubber lurer på Marcondes
23:07
EM 2020 (2021)
23:06
Ronaldo skrev EM-historie i sen forløsning
23:05
Bizart tysk selvmål gav Frankrig fornem start
23:04
FCK - Dr. Boesen!
23:04
Morata forlænger sit ophold i Juventus
23:04
LIVE: Frankrig og Tyskland brager sammen
23:04
Bizart tysk selvmål gav Frankrig fornem start
23:03
Vejle-kreatør scorede sæsonens kasse i SL
23:02
LIVE: Frankrig og Tyskland brager sammen
23:01
Bizart tysk selvmål gav Frankrig fornem start
23:01