Luk

Prica udvist i hektisk AaB-deler med Lyngby

| 3F Superliga | 41 kommentarer

Infoboks

Lyngby - AaB 0-0
Superligaen Grundspil
77' 0-0 Tim Prica

Lyngby og AaB spillede søndag 0-0 i 3F Superligaen i en kamp, hvor Tim Prica blev udvist i sin debut efter ganske kort tid på banen.

Lyngby og AaB bragede søndag sammen i premieren i 3F Superligaen, og begge klubber havde nye folk med fra start.

Brian Hamalainen og Christian Greko Jakobsen var med hos Lyngby, der var uden Patrick Da Silva, som har fået lov at se sig om efter en ny klub.

AaB gav debut til Daniel Granli og Pedro Ferreira, og de måtte undvære profilerne Rasmus Thelander og Lucas Andersen, der begge er skadede.

Første halvleg blev en ganske chancerig og hektisk affære, og det var AaB, der startede i højsædet.

Lyngby-keeper med storkamp
Frederik Børsting headede på overliggeren, inden Jores Okore fik en stor hælchance kort efter.

I den anden ende måtte Jacob Rinne diske op med en stor redning på en umarkeret Frederik Gytkjær, der sendte et godt hovedstød af sted.

Kasper Kusk fik en friløber efter 20 minutter, men Thomas Mikkelsens fodparade afværgede en AaB-scoring.

Efter en halv time var Rinne langt ude af sit mål, men Gytkjær fik ikke luft nok under sit forsøg, der blev reddet af Granli.

En hæsblæsende første halvleg endte målløst, og tempoet i anden halvleg kunne ikke helt stå mål med det fra de første 45 minutter.

Pedro Ferreira tvang Thomas Mikkelsen til en redning efter en time, inden Kristoffer Pallesen fik en kæmpe chance kort efter, men han blev for ivrig og sparkede over mål.

Også Kasper Kusk forsøgte sig, og Thomas Mikkelsen måtte ud i fuld længde for at redde forsøget.

Direkte rødt til Tim Prica
Tim Prica blev indskiftet efter 65 minutter, men han nåede kun godt 10 minutter på banen, før han fik direkte rødt kort.

Prica tacklede nemlig Marcel Rømer uden mulighed for at nå bolden, efter Lyngby-spilleren skulle til at løbe af sted i en omstilling, og det gav altså debutanten rødt kort.

Den tidligere AaB'er Rasmus Thellufsen kom ind til debut for Lyngby, og han var tæt på at blive helten for de kongeblå med et par minutter igen, men AaB fik klaret ærterne.

Lyngby pressede på til sidst, men det hele endte 0-0 efter en hektisk affære i premieren.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Sara Margren
Torsdag 24. september
Onsdag 23. september