Luk

Priske efter første CL-point: Giver ro og ballast

| Champions League | 5 kommentarer

Infoboks

Atalanta - FC Midtjylland 1-1
Champions League gruppe D
13' 0-1 Alexander Scholz
79' 1-1 Cristian Romero

Brian Priske kalder Atalanta et voldsomt godt hold, og cheftræneren er ganske tilfreds med FC Midtjyllands point mod italienerne, selvom de tre glippede til sidst.

FC Midtjylland kom tirsdag på tavlen i Champions League, da det sluttede 1-1 ude mod Atalanta.

De danske mestre var ellers foran i størstedelen af kampen efter Alexander Scholz' tidlige kasse, men omkring ti minutter før tid faldt målet, der forhindrede en midtjysk choksejr.

Efter kampen var FCM-træner Brian Priske en anelse ærgerlig over Atalantas sene mål, men mest af alt glad for at få slettet nullet i puljen.

- Først og fremmest skal vi være tilfredse og glade for at hente et point. Det var en svær kamp mod et voldsomt godt hold.

- Selvfølgelig gav vi nogle chancer væk hist og pist, men jeg er nødt til at rose de her spillere for at tilpasse sig på meget, meget kort tid og levere på højt niveau.

- Det er klart, man godt kan ærgre sig over, at vi lukkede én ind til sidst, men jeg tror også, der var et par muligheder til Atalanta inden da. Vi er glade for at være på tavlen og få vist, at vi har nogle kvaliteter her i Champions League, siger Priske.

FCM's første fire kampe i Champions League kastede ingen point af sig, og derfor lunede det ekstra meget at få hul på bylden mod Atalanta.

- Det giver selvfølgelig en tilfredsstillelse, i forhold til at vi fik lidt udbytte af de anstrengelser, vi trods alt har gjort os.

- Jeg føler, vi har leveret nogle okay præstationer og nogle okay minutter i de første fire kampe, men vi har ikke formået at holde det kontinuerligt og sætte det sammen over 90 minutter.

- I sidste ende handler fodbold om at levere nogle resultater, og det opnåede vi i denne kamp. Kigger man isoleret set på puljen, så rykker et point jo ikke så meget, men det giver selvfølgelig som klub og som hold en ro og ballast, så vi ved, hvad der skal til for at levere point i Champions League, siger Brian Priske.

FCM's sidste opgave i Champions League-gruppespillet er hjemme mod Liverpool.


Af Martin Schmidt

5 kommentarer

bruger 134064 00:18          
Kan ikke forstå at priske ikke udskiftede flere spillere ca i det 70 min. Det anbefalede kommentatorerne og nævnte fire spillere på bænken, for holdet var træt, og måske kunne det sidste mål så være undgået...... men udskiftningen skete først efter deres mål, lidt ærgeligt, så det er måske nok lidt kritik til priske .......det skal jo ikke være bare snak og god kommunikation fra hans side, kan iøvrigt ikke forstå at kommunikatorerne ikke nævnte det efter kampen....
Mvh
Mogens. Christiansen
stik i rend dreng 00:29          
Det er i min optik en lidt underlig kritik. Der var ingen af centerforsvarene der blev skiftet ud, og som jeg lige husker det er det Vibe der sidder lidt for løst i presset på ham der ligger indlægget. I den specifikke situation havde det nok ikke gjort den store forskel.
SW6 07:00          
Priske skal jo også have erfaring på det her niveau, og bare fordi chip og chap mener det er det jo ikke nødvendigvis rigtigt. For hvornår skal man give køb på den enhed der tydeligvis leverer til fordel for friske kræfter som jo altid lige skal bruge nogle minutter på at komme ind i så intens en forestilling.
Man havde jo Atalanta der hvor man ville have dem da de jo i deres egen arrogance skød med løst krudt. Skulle han så lige have lavet en tripple udskiftning og risikeret at smide 5 minutter væk?
Det er lidt som at 2nd guesse Mette Frederiksen med den viden vi har idag, for da pandemien ramte var alle på bar bund.
Det eneste jeg synes der kan siges er vel at det er ærgerligt at man ikke kan stille i stærkeste da det tydeligvis kunne have givet en sejr igår da Atalanta tydeligvis bare lige skulle igennem kampen uden for meget sved på panden. Det kom de så og fik endda et point mere end de fortjente med den indstilling.
Okay så 07:59          
Det kom de så og fik endda et point mere end de fortjente med den indstilling

Aaaarh hva, det er sku vist lidt at stramme den..
Bobby Wrenøe 09:16          
Tjah Scholz sagde det vel meget præcist.

Et rungende nul på pointkontoen og et par afbud skulle der til før man opgav naiviteten om at et tophold i DK kan spille eget spil - når man møder tophold fra topligaerne.

Det var grimt, men "effektivt". Atalantas ellers flydende spil blev ødelagt og deres fordel i spillet blev pillet fra dem. Og heldigt+fortjent fik FCM derfor et point i går.

Basically hvad bundholdene i Superligaen forsøger weekend efter weekend når de møder de bedre hold. Sjovt at man i FCM skulle bruge fire kampe for at erkende at man var i den situation.

Fantastisk assist iøvrigt af Kaba - og igen ser man at han kan alt alt alt for lidt.
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar