Luk

Priske efter sejr: Et signal til konkurrenterne

| 3F Superliga | 37 kommentarer

Champions League kommer ikke til at forhindre FC Midtjylland i at kæmpe med i Superligaen, siger Brian Priske.

FC Midtjylland var næsten døde og begravet efter en times spil på Brøndby Stadion. Det ændrede sig fuldstændigt, da de forsvarende danske mestre vendte et truende 0-2-nederlag til en 3-2-sejr på en scoring dybt inde i tillægstiden af Erik Sviatchenko.

Sejren kommer bedst som holdet har taget hul på et tætpakket program med syv kampe på 21 dage, hvor der er blevet sået tvivl om, hvorvidt mandskabet har truppen til at prioritere både den hjemlige Superliga og Champions League.

Derfor føler FC Midtjylland-træner Brian Priske også, at holdet fik vist de hjemlige konkurrenter, at de ikke kan lukrere på midtjydernes tætte program.

- Det sender et signal til alle de andre hold i ligaen om, at de ikke skal bekymre sig om, at vi skal spille Champions League. Vi skal nok være klar og gøre, alt hvad vi kan for at konkurrere - også i Superligaen, siger Brian Priske.

Derudover var sejren også et vidnesbyrd om, at FCM-spillerne besidder en vindermentalitet, som kan hjælpe holdet i den kommende tid.

- Jeg synes, kampen understreger, at vores vindermentalitet er fantastisk og på et højt niveau. Det gælder både dem, der blev skiftet ind og hjalp med at vende kampen, men også dem, der startede inde og gravede dybt i sjæl og krop til sidst.

Den udlægning køber FCM-målmanden Jesper Hansen også ind på.

- Det var lidt en vanvittig afslutning, men det viser også, at vi har den her mentalitet til at komme tilbage. Det har vi også vist i andre kampe i den her sæson både i Superligaen og europæisk, siger Jesper Hansen.

Sejren gav dog også grobund for arbejde på træningsbanen. Den første time var nemlig ikke god for FC Midtjylland, der var Brøndby klart underlegne.

- Det er klart, at når vi lægger jublen fra sejren væk, så skal vi også være selvkritiske. Jeg glæder mig til at se den første time, for vi skal have kigget på, hvor det er, vi smider bolden væk, og hvorfor det er, vi gør det, siger Brian Priske.

Sejren fik dog skår i glæden, da Jesper Hansen udgik med en skade.

/ritzau/


Af Jonas Nielsen

37 kommentarer

bruger 162968 23:14          
Luk rø.en Priske, I var pivheldige, og det ved du godt
fcmidt1650 23:18          
bruger gør det meget ondt
JuveFC 23:18          
Sjovt nok var I ikke heldige med at vinde i parken vel?
Gudsbenådet Gøgler 23:28          
Fcm fik sendt et signal, men ikke det Priske forestiller sig, i hvert fald ikke spillemæssigt. Udspillet og udklasseret, men marginalerne var på fcms side. Sviatchenko slipper for et rødt kort, der med stor sandsynlighed havde afgjort kampen.

Det er Priske nok ligeglad med, spørgsmålet er om det varer ved, som i sidste sæson.
Kruse71 23:45          
Jeps, og signalet er, at selvom man bliver kørt rundt i manegen så er det STADIG dommeren der bestemmer udfaldet. Erik burde slet ikke være på banen da han scorede LANGT inde i overtiden. Derudover var det røde kort til Rosted nok det tyndeste muligt. Og nej, jeg er IKKE Brøndby fan.
clary 23:51          
bruger har jo ret, hvis man så kampen. FCM var så heldige med, at matchvinderen Sviatchenko ikke røg i bad halvvejs inde i 2´en halvleg - hvis dommeren havde været konsekvent. Men okay Priske skal ha´, at FCM har mere rutine, end eksempelvis Slimane der dribler og snubler ved eget felt, Mensah som var så amatøragtig at få forkerte knopper på, og Schwäbe som har stor andel i to mål. Jesper Hansen viste den klasse i dag, han manglede forleden mod Atalanta.
Så hvis Priske mener, at FCM sender noget signal til konkurrenterne om FCM´s styrke, er FCM langt fra guldfavorit vurderet på kampen i dag. Det er bare så dum en udtalelse, som fortsætter R. Ankersens dumheder fra forleden (om signalværdien ift. FCK med CL, hvorefter de bliver udstillet og udspillet mod Atalanta). FCM får brug for selvtilliden, for jeg kan kun se dem blive pillet fuldstændig fra hinanden mod Liverpool og Ajax.


PS: @ JuveFC - Brøndby var måske heldigst i Parken i en kamp hvor der var få store chancer (husker stolpeskud i begge ender) uden, at det kunne siges at være tyveri ved højlys. FCM kunne ha´ været bagud 4/5-0 i dag, uden det havde været urimeligt, inden de reducerede. De var udspillet de første 60 minutter, det var ikke tilfældet i FCK-BIF. I øvrigt er det ikke meningsgivende at inddrage en anden og tidligere kamp mod et andet hold ift. kampen i dag. Jeg kan også nævne kampe, hvor FCK har været heldige mod Brøndby (og andre hold).
Positiv fodbold 23:57          
Kruse, er egentlig enig med dig omkring kampen, men hvis du ikke er Brøndby-fan, så er det lidt morsomt, at stort set samtlige dine indlæg er i Brøndby-relaterede tråde og med en klar Brøndby-sympati.

Der er så meget godt og lovende i dette Brøndby-hold, at de bare skal op på hesten igen. De kunne og burde selv have afgjort kampen længe inden episoden med Svia. Og så havde det nok været et andet signal, FCM havde fået sendt. Nu fik de sendt et kraftigt signal om, at holdet spiller til sidste fløjt. Det giver dem nok et boost til de kommende kampe...

Svia var i øvrigt ikke matchvinder. Den "ære" tilfalder Brøndbys målmand, der reelt kostede de tre point med to uheldige indgribender...
Fredag 27. november
Torsdag 26. november