Luk

Priske: Flere SL-spillere kan begå sig i Belgien

| Jupiler Pro League | 5 kommentarer

Infoboks

Oostende - Royal Antwerp
1. Division A (21/01)
Oddset 3,90 3,80 1,82
bet365 4,00 3,75 1,85

Brian Priske udtaler i et interview med Discovery+, at han tror, at der ville være mange spillere i 3F Superligaen, der kunne begå sig i Belgien og bruge det som springbræt.

Royal Antwerp har god succes i den belgiske liga, hvor de ligger nummer to i tabellen under ledelse af Brian Priske, der flittigt benytter sig af danske Viktor Fischer, som han hentede til klubben i sommer.

Og netop det skifte, som Fischer tog, udtaler Priske i et interview med Discovery+, at han tror på, at flere Superligaspillere ville kunne tage.

- Jeg tænker, at der render rigtig mange dygtige spillere rundt i Superligaen, som kan begå sig i den belgiske liga, men selvfølgelig også her hos os, siger Priske.

- Det er 100 procent sikkert, at der render rigtig mange spillere rundt, som har de individuelle færdigheder til at kunne begå sig, men også de rent taktiske.

Specifikke navne ville Priske dog ikke nævne, men han erkender, at han nok har nævnt et par navne til sin sportsdirektør i Royal Antwerp.

Priske mener også, at Belgien er et godt springbræt for at komme videre til større ligaer i Europa.

- Den belgiske liga er også et springbræt til nogle af de endnu større ligaer, og jeg prøvede selv det spring i forhold til det – jeg prøvede selv det spring i forhold til, at jeg tog fra AaB til Genk og så videre til Premier League.

Hvorvidt der kommer flere danskere til Antwerp i fremtiden, garanterer Priske ikke, men han tror på, at der kommer flere danskere forbi den belgiske liga og får succes i fremtiden.

Her henviser han til Union St. Gilloise, der topper tabellen og har både Casper Nielsen og Jonas Bager med i truppen.

- De burde jo få ekstra meget opmærksomhed i Danmark, føler jeg, men gør det ikke rigtigt. Vi har Andrew Hjulsager, som desværre er skadet i Gent, som havde en fantastisk sæson i Oostende i sidste sæson.

- Vi har Victor Torp, så der er en del danskere her, som allerede nu, gør det godt, men måske ikke får den opmærksomhed, som de egentlig burde, så derfor føler jeg jo, at det er et godt sted at tage skridtet ud fra, forklarer Priske om Belgien.

Priske og Antwerp spiller igen på torsdag i Europa League, hvor de møder Olympiakos på udebane.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar