Luk

Priske: God præstation efter lang kamppause

| Træningskampe | 0 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AGF 2-0
Træningskamp
39' 1-0 Evander Ferreira
85' 2-0 Lasse Vibe

Brian Priske var glad for, at samtlige 21 spillere, der fik tid i træningskampen mod AGF i 2-0-sejren, gjorde gode indtryk.

FC Midtjylland slog AGF i en testkamp mod AGF tirsdag, og Brian Priske var da også glad for, hvad hans spillere leverede i testen.

- Vi står tilbage med et meget positivt indtryk. Nu har vi været i gang i 8-9 dage med god træning, men det er er jo altid spændende, når man skal ud på den store bane mod et rigtigt hold, sagde Priske til klubbens hjemmeside efter kampen.

Sejren kom i hus på sene mål i hver halvleg af Lasse Vibe og Evander, og at der blev præsteret over hele kampen, glæder cheftræneren.

- Vi fik byttet ret meget ud på holdet i løbet af kampen og havde også en masse unge med. Alle 21, der var i spil, gjorde det godt, og vi så en masse gode ting både med og uden bold. Det var positivt at se, at nogle af de ting, der gerne skal kendetegne os, allerede er i spil.

Kampen var de forsvarende danske mestres første, siden FC Nordsjælland blev slået i Superligaen 21. december, og derfor var Brian Priske også glad for, at holdet kunne præstere efter knap en måneds tid uden kamp.

- Tilvænningen til at spille kampe igen efter tre ugers pause er det vigtigste. Kroppen skal vænnes til tempoet og intensiteten, som kræves, men det er da klart, at der også er noget kultur og mentalitet i det. Det er vigtigt at præstere og levere hver eneste gang, sagde han.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Christian Ambæk
Lørdag 6. marts