Luk

Priske hylder 'Frank the Tank': Outstanding

| Champions League | 4 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 1,40 4,50 7,00
Oddset 1,45 4,30 6,70

Brian Priske sender stor ros i retning af Frank Onyeka, som ligesom mange andre spillere har været outstanding for FC Midtjylland, siger cheftræneren.

22-årige Frank Onyeka har udviklet sig til en stor profil på FC Midtjyllands defensive midtbane, hvor han er med til at binde holdet sammen og skabe balance.

Nigerianeren har i Champions League både begået og trukket flest frispark, og det overrasker ikke FCM-træner Brian Priske, der lovpriser Onyeka.

- Hvis man har fulgt 'Frank the tank' længe i Superligaen og i Europa i år, så ved man, at der er noget power, fysik, aggressivitet og dynamik i hans spil. 

- Jeg tror, det ligger lidt i kortene, at han selvfølgelig får raget nogle frispark til sig og får selvfølgelig også begået nogle. Det er et af hans varemærker, at han har en ekstrem fysik i sit spil, siger Priske og tilføjer:

- Jeg synes, han har været outstanding ligesom mange andre spillere. Ligesom mange andre spillere har han tilpasset sig og har spillet europæisk fodbold på et højt niveau.

- Jeg er super tilfreds hele vejen rundt, men det er klart, at Frank har leveret på højt niveau i lang tid, lyder det fra Brian Priske.

Frank Onyeka og resten af FCM-mandskabet skal onsdag forsøge at komme på tavlen i Champions League, når udekampen mod Ajax er på menuen.

Det opgør fløjtes i gang klokken 21 i Amsterdam.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 19. januar