Luk

Priske: Ikke råd til at negligere CL-gruppespil

| Champions League | 6 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 1,40 4,50 7,00
Oddset 1,45 4,30 6,70

FC Midtjylland har ikke tid eller råd til at negligere Champions League-gruppespillet, for det forpligter at være en del af, siger cheftræner Brian Priske.

FC Midtjylland har ikke mulighed for at avancere fra deres Champions League-gruppe forud for de to sidste runder mod henholdsvis Atalanta og Liverpool.

Det får dog ikke midtjyderne til at nedprioritere kampen, for et Champions League-gruppespil forpligter, siger cheftræner Brian Priske.

- Kampen prioriteres lige så højt, som vi hele tiden har gjort det. Jeg tror ikke, vi er i en position, hvor vi kan tillade os at negligere nogen kampe, siger Priske til klubbens hjemmeside.

- Vi har hele tiden sagt, at Superligaen selvfølgelig er vores levebrød, og det, som er allervigtigst for os, er at blive mestre igen i 2021.

- Når det er sagt for alle, der følger Midtjylland og Champions League, så forpligter det. Det forpligter at være i gruppespillet af den her kaliber, og det har vi hverken tid eller råd til at negligere.

FC Midtjylland spiller blandt andet for vigtige koefficientpoint til Danmark. Læs mere om det HER.


Af Sara Margren

6 kommentarer

Bobby Wrenøe 08:24          
Det giver jo ikke mening på nuværende tidspunkt ...

Det er jo en standard præ opstart kommentar, som på nuværende tidspunkt slet ikke giver mening.

De har intet at spille for i CL, det kører kun ok i Superligaen, de har spillere med corona + karantæner og sandsynligheden for at vinde en kamp nu er vel uddebatteret.

Hvorfor ikke bare krybe til korset og sige: "Ja det var det eventyr - vi stiller et hold, hvor vi vil prioritere at afprøve nogle andre konstellationer, give nogle unge spillere chancen for at opleve CL og fokus (99%) er nu på den hjemlige liga"!
Barney 09:31          
De vil få så mange tæsk for det. Bare tænk på hvor meget snak der har været mellem dem og FCK ift at få point til Danmark. At smide håndklædet i ringen vil være pinligt..
Aussie 10:34          
At smide håndklædet i ringen vil være pinligt
Spørgsmålet er vel om det overhovedet kan blive værre?
Bolabrazil 10:36          
20 mill. for en sejr er vel også en lille motivationsfaktor, for steinlein ikke mindst.
Aarhus-Zapp 13:08          
Man burde lave en aftale om, at selvom FCM bliver mestre, kan de give deres CL-billet til FCK. Det er så tåkrummende pinligt at se dem i Europa. FCK leverer i det mindste en indsats i Europa, og skaffer vitale koefficient point til DK, gang på gang.
Peter Nielsen 15:08          
Hvis FCK-fans ikke mener det at blive mester er vigtigt for at komme til at spille europæisk kan de jo passende kæmpe for en europæisk liga og lade de andre elendigt præsterende, i europæisk sammenhæng, hold spille i superligaen for sig selv. Jeg for min del er træt af at høre om hvor godt FCK klarede det i EL sidste år og forrige år og året før o.s.v. I superligaen klarede de sig ikke specielt godt efter egne standarder, og i denne sæson har de indtil videre ikke imponeret i superligaen og har vel decideret dumpet europæisk.
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar