Luk

Priske ligeglad med pres: Er bare mega stolt

| Champions League | 6 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Young Boys 3-0
Champions League Kvalifikation
51' 1-0 Jordan Lefort
62' 2-0 Anders Dreyer
84' 3-0 Awer Mabil

FC Midtjylland har opnået længe ventet succes i Europa, men det udefrakommende pres for at præstere er cheftræner Brian Priske ligeglad med.

FC Midtjylland sikrede sig onsdag en plads i et europæisk gruppespil i denne sæson, da holdet bankede Young Boys med 3-0.

Dermed slår de danske mestre tilbage på den kritik, der har været af klubben de seneste år, hvor den europæiske succes har været til at overse, mens rivalerne fra FCK har skovlet europæiske point hjem til dansk fodbold. 

Cheftræner Brian Priske er dog helt ligeglad med forventningerne udefra.

- Jeg er ikke lettet. Jeg er bare stolt af, hvad vi har præsteret. Vi føler ikke noget pres for at præstere fra FCK eller medier. Vi er sindssygt ærgerrige og ambitiøse i FCM, det har vi altid været, og det er, hvad der driver os.

- Vi jagter store ting, og lettet er for mig et forkert ord at bruge. Vi kan godt tillade os at være stolte af det arbejde, der er blevet leveret det seneste års tid.

- Det er en ung trup, som oplever nogle ting for første gang, først ved at vinde mesterskabet og senere levere i Europa. Jeg er sindssygt stolt af drengene, sagde Priske på pressemødet efter kampen.

Brian Priske vurderer, at onsdagens sejr hører til blandt de allerstørste i FCM’s historie.

- Vi er stolte af det danske mesterskab, men dette resultat er et af de største i klubbens historie, da det er første gang, vi står i en Champions League-playoff.

- Det er kæmpe stort, og der er ingen tvivl om, at vi nu jagter gruppespillet i Champions League. Det er et stort resultat, men om det er større end et dansk mesterskab, er svært at sige.

FC Midtjylland møder de kommende uger Slavia Prag om en plads i gruppespillet i Champions League.


Af Mikkel Nøhr
Mandag 21. september