Luk

Priske og co. led sent nederlag i Grækenland

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

Olympiakos - Royal Antwerp 2-1
Europa League Gruppe D
52' 1-0 Youssef El-Arabi
75' 1-1 Mbwana Samatta
87' 2-1 Oleg Reabciuk
90' 2-1 Jelle Bataille

Brian Priskes Royal Antwerp led et sent 1-2-nederlag mod Olympiakos i Europa League. Viktor Fischer spillede alle 90 minutter.

Viktor Fischer startede inde, da Brian Priskes tropper fra Royal Antwerp var slået et smut forbi Olympiakos i Grækenland i den første Europa League-kamp i gruppespillet.

Første halvleg var ganske jævnbyrdig, selvom Antwerp ikke noterede sig en afslutning inden for målrammen.

Olympiakos havde bolden i mål efter 39 minutter, men Youssef El Arabis scoring blev underkendt af VAR på grund af offside.

Kort før pausen fik Viktor Fischer en god mulighed, men fra kanten af feltet sendte han bolden snert forbi mål.

Stillingen var 0-0 ved pausen, men kort inde i anden halvleg havde Olympiakos igen bolden i kassen, og denne gang var det på lovlig vis.

Youssef El Arabi steg til vejrs i feltet og pandede bolden i kassen efter et godt indlæg fra højre side, og så var grækerne i front med 1-0.

Priske justerede lidt fra bænken og tog blandt andre Radja Nainggolan ud, og med et kvarter igen lykkedes det Antwerp at udligne.

Fischer tog sig af et hjørnespark, der i første omgang blev headet væk, men på det efterfølgende indlæg steg Mbwana Samatta til vejrs og headede bolden ind til 1-1.

Desværre for Priske og co. sikrede Olympiakos de tre point kort før tid, da Oleg Reabciuk tog en glimrende tur i feltet og høvlede bolden i kassen til 2-1 efter en cutback-aflevering.

Flere mål kom der ikke, og således vandt Olympiakos kampen over Royal Antwerp, hvor Viktor Fischer spillede samtlige 90 minutter.


Af Sara Margren
Mandag 18. oktober