Luk

Priske og co. smed 2-0-føring i debut-nedtur

| Jupiler Pro League | 2 kommentarer

Infoboks

Mechelen - Royal Antwerp 3-2
1. Division A
18' 0-1 Michael Frey
56' 0-2 Manuel Benson
60' 1-2 Ritchie De Laet
73' 2-2 Ferdy Druijf
74' 3-2 Ferdy Druijf

Brian Priske fik den værst tænkelige debut som cheftræner i den belgiske liga, da Royal Antwerp smed en 2-0-føring og endte med at tabe med 2-3 til Mechelen.

Søndag indledte Brian Priske sit belgiske eventyr, da Royal Antwerp var på besøg hos Mechelen, men det udviklede sig i stedet til et stort mareridt.

Mechelen formåede nemlig at trække sig sejrrigt ud af sæsonpremieren, selvom Antwerp havde bragt sig foran 2-0 i løbet af kampen.

Priske og co. var nemlig kommet foran ved Michael Frey efter 18 minutter, inden Manuel Benson udbyggede Antwerps føring til 2-0 i starten af anden halvleg.

Her var Antwerp i kontrol, men kun fire minutter senere dummede Ritchie De Laet sig, da han sendte bolden i eget net, og så var kampen blevet åbnet på ny, og det endte med at blive dyrt for Antwerp.

17 minutter før tid bankede Ferdy Druijf Mechelen tilbage i opgøret, men det blev langt værre for Antwerp. Hjemmeholdet kom nemlig også foran med 3-2, da selv samme Druijf var på pletten igen.

Det endte også med at blive kampens sidste scoring, og dermed tabte Brian Priske sin officielle debut for Royal Antwerp, da det blev til et 2-3-nederlag til Mechelen.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september