Luk

Priske om lykønskning: Klassisk Thorup

| 3F Superliga | 6 kommentarer

FC Midtjylland-cheftræner Brian Priske priste sine offensive spillere efter den stærke 4-1-sejr over FC København i 3F Superligaen, men vil ikke gå med på Jess Thorups galej om, at mesterskabet er hjemme.

FC Midtjylland triumferede nok engang i 3F Superligaen mod FC København, da klubben torsdag vandt med 4-1 i mesterskabsspillet.

FCM-cheftræner Brian Priske blev efter kampen spurgt, hvordan man havde opnået så stor dominans mod rivalerne, men det kunne træneren ikke give et klart svar på.

- I dag bliver vi også hjulpet lidt af, at der sidder nogle mennesker derude (tilskuere, red.), og alle mand kunne godt mærke, at det er én af de aftener, der kan blive rigtigt store, men hvorfor det lige er, at vi har så godt tag på FCK herovre i den seneste periode er svært at sige, men jeg håber, at vi kan flere af de her præstationer mod andre hold også, siger Priske til TV3 Sport.

Kampens højdepunkter kom i form af fantastiske mål fra Anders Dreyer og Pione Sisto i anden halvleg, der inden for fem minutter begge scorede på langskud. Det behagede Priske, der har efterspurgt offensiv kvalitet. 

- Vi har efterspurgt det nogle gange, når vi har stået og snakket efter kampene, at vi måske har manglet den sidste kvalitet, men den må vi bare sige var der i dag i rigtig mange faser og specielt i selve afslutningsmomenterne - både Piones og Anders. Juniors synes jeg er et fantastisk mål også. Daniel Høegh er én, man også kan tage med i den her ligning, siger Priske med henvisning til forsvarsspilleren, der har siddet ude med en skade.

FCK-cheftræner Jess Thorup ønskede mere eller mindre FCM tillykke med mesterskabet efter kampen, men Priske betoner, at intet er vundet endnu.

- Nej, det er en klassisk Thorup. Jeg tror, at han har lavet den en gang før. Vi har vist seks kampe igen, så det handler om at hive 18 points, før vi kan lykønske nogen, afslutter han.

FCM og Brian Priske skal fortsætte guldkursen på mandag, hvor man skal en tur til Farum og spille mod FC Nordsjælland.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Philip Blüdnikow
Søndag 16. maj