Luk

Priske om Onyeka: En hård personlig tragedie

| Champions League | 16 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Slavia Prag
Champions League Kvalifikation (30/09)
YouBet 2,65 3,05 2,80
Oddset 2,55 3,15 2,90
bet365 2,50 3,10 2,90

Brian Priske føler med Frank Onyeka, der for nylig mistede sin far, men midtbaneprofilen har håndteret det store tab ganske fint, siger cheftræneren.

Da FC Midtjylland i sidste uge tog hul på sæsonen i 3F Superligaen med en udekamp mod SønderjyskE, var det uden Frank Onyeka i truppen.

Onyeka mistede for nylig sin far, men allerede onsdag aften er han i spil til kampen mod Young Boys i Champions League-kvalifikationen, fortæller FCM-træner Brian Priske.

- Han er aktuel og har trænet med de seneste dage, hvor han har set fin ud. Selvfølgelig er det en hård personlig tragedie, han har været gennem. Det er hårdt for ham at sidde i Danmark og så skulle se sin familie i Nigeria kæmpe med det tab

- Jeg synes indtil nu har han håndteret det rigtig fint. Han har haft nogle dage hist og pist, hvor han har fået mulighed for at organisere nogle ting i forhold til familien i Nigeria. Samtidig har fået mulighed for at være på træningsbanen og få et lille frirum, hvor han har været ok glad, siger Brian Priske ifølge Ekstra Bladet.

Cheftræneren understreger, at han er sikker på, at Onyeka nok skal være der, når braget mod Young Boys fløjtes i gang.


Af Martin Schmidt
Søndag 27. september