Luk

Priske om rekordsnit: Vores kultur er nøglen

| 3F Superliga | 6 kommentarer

FC Midtjyllands kultur og miljø er nøglerne til holdets rekordgode sæson, mener cheftræner Brian Priske.

3F Superligaen ligger stille, og andre ting er vigtigere end fodbold lige nu, men FC Midtjylland-træner Brian Priske håber isoleret set, at sæsonen får en genstart.

Midtjyderne har gang i en historisk set stærk sæson med en rekordgennemsnit på 2,58 point per kamp.

Og klubbens kultur og miljø er hemmeligheden, mener Priske.

- Overordnet set har vi en rigtig, rigtig god kultur og et godt miljø i Ikast og Herning, og det har vi haft i mange år, siger FCM-træneren til TV3 Sport Live og fortsætter:

- Hvis man kigger tilbage på de sidste tre år, har vi vundet både mesterskaber og en pokaltitel, og den kultur og det miljø har vi bygget videre på. Og så har vi fået nogle nye typer ind og har fået skærpet truppen.

- Det gav også sindssyg god energi, da vi skiftede systemet i løbet af efteråret, hvilket var en af årsagerne til, at spillerne løftede sig. Det var samme effekt, da vi skiftede system sidste gang.

Priske roser desuden spillerne for deres indsats i den nuværende pause.

- Men overordnet set har vi en fantastisk kultur og miljø. Oven fra set med Stein og Ankersen i spidsen og hele vejen ned over Svend og til os på Superligaen og vores akademi, der har gjort det outstanding gennem de sidste mange år.

- Der er en god synergi, som jeg tror er nøglen til den succes, vi har i FC Midtjylland. At vi altid stræber efter at blive dygtigere, siger Priske og tilføjer:

- Det ser vi også i denne periode, hvor spillerne har et stort ansvar til at holde sig selv i gang, og de giver den fuld skrue og gør alt for at holde sig i gang.

FCM har 12 point ned til forfølgerne FCK i tabellen.

Se mere fra TV3 Sport Lives interview med Brian Priske her

Køb billetter til FC Midtjyllands kommende hjemmekampe her!


Af Mikael Blond
Onsdag 1. april
Tirsdag 31. marts