Luk

Priske om tvær FCM-duo: Håndterer vi internt

| 3F Superliga | 20 kommentarer

Infoboks

Ajax - FC Midtjylland
Champions League gruppe D (25/11)
Oddset 1,30 6,00 9,00
bet365 1,28 5,75 9,50

Brian Priske erkender, at Sory Kaba og Evanders ageren ved FCM's afgørende mål mod Brøndby kan sende nogle forkerte signaler, men han slår fast, at det håndteres internt.

FC Midtjylland fuldendte lørdag et forrygende comeback mod Brøndby i overtiden, men det var ikke alle i den midtjyske lejr, der jublede over Erik Sviatchenkos 3-2-mål i overtiden.

Umiddelbart efter det dramatiske mål blev der nemlig filmet ud på udskiftede Evander og Sory Kaba, der sad med korslagte arme og ikke fortrak en mine, selvom størstedelen af bænken jublede på livet løs.

FCM-træner Brian Priske slår fast, at holdet er det vigtigste, og han erkender, at situationen med Kaba og Evander kan give signaler om noget andet.

Det siger cheftræneren til bold.dk.

- Det er sådan nogle ting, man som hold reflekterer over, bearbejder og får snakket igennem. For os er fællesskabet og holdet det allervigtigste, og det er klart, at når der isoleret set bliver filmet på det to i den sekvens, så er det selvfølgelig noget, der overskygger vores normale ageren i forhold til at være et hold.

- Men det er de vilkår, der er ved at være fodboldspiller. Der står en træner, som beslutter, hvem der skal spille hvor og hvornår, siger Brian Priske til bold.dk og tilføjer:

- Det er fair nok, at folk udefra kigger på det og snakker om det, men hvordan vi håndterer det, vælger jeg at holde internt. Det er klart, at ligesom med alle andre aspekter af spillet, så vender vi hver en sten efter en kamp, siger Priske.

Både Evander og Sory Kaba var i startopstillingen, men blev udskiftet kort efter Brøndbys 2-0-mål i starten af anden halvleg.

FC Midtjyllands næste opgave er tirsdag, hvor det gælder Liverpool i Champions League.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 24. november